Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNvidia åbner Geforce Now; spilstreaming på tv-skærmen - FlatpanelsDK

Nvidia åbner Geforce Now; spilstreaming på tv-skærmen

01 Oct 2015 | Rasmus Larsen |

Nvidia kalder det ”Netflix for spil”. Med et månedligt abonnement til 79 kroner får du adgang til en række PC-spil på tv-skærmen via Nvidia Shield-boksen. Spillene skal ikke installeres på boksen for de streames, ligesom film streames fra Netflix. Du kan prøve tjenesten gratis i 3 måneder.

Geforce Now åbner i dag

Vi har allerede prøvet spiltjenesten i forbindelse med vores test af Nvidia Shield. I dag lancerer Nvidia officielt spilstreamingtjenesten under navnet Geforce Now (tidligere Nvidia GRID). For at bruge tjenesten skal du eje en Nvidia Shield tv-boks, tablet eller bærbar.

Vi har traditionelt været vant til at spil skal installeres på spilkonsoller. Nvidia tror dog på, at spil kan streames, ligesom vi streamer film og tv-serier. Ved at placere store datacentre rundt omkring i verden kan Nvidia afvikle nærmest ethvert spil og med lanceringen i Europa har de etableret yderligere to datacentre. Fra du trykker ”play” til du er i gang går der typisk 30 sekunder, siger Nvidia.

Geforce Now


Spillene leveres i op til 1080p og 60 billeder per sekund, ligesom på spilkonsoller, men det kræver en hurtig og stabil internetforbindelse. Nvidia anbefaler 10 Mb/s til SD-kvalitet, 20 Mb/s til 720p og 60fps og 50 Mb/s til 1080p og 60fps.

I abonnementet til 79 kroner per måned indgår spil såsom Dirt 3, Batman: Arkham Origins/Asylum/City, The Witcher 2, F.E.A.R. 3 og flere Lego-spil. Det er også muligt at købe nyere spil særskilt. De streames også. I butikken finder man titler såsom The Witcher 3, Mad Max, MotoGP15 og Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Geforce Now


Nvidia er ikke alene. Sony tror ligeledes på, at fremtiden indenfor spil er streaming. De er ved at rulle deres PlayStation Now-spiltjeneste ud, som vil virke på tværs af tv-bokse og Smart TV fra flere forskellige producenter. En anden spiltjeneste kaldet GameFly blev for nylig lanceret i Danmark.

Geforce Now er åben nu og du kan prøve den gratis i tre måneder, hvis du ejer et af Nvidia Shield-produkterne. Som altid får vi danskere lov til at betale ekstra. I USA koster tjenesten $8 dollars, mens den i Danmark rammer 79 kr. per måned.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |