Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG's "fremtids OLED" koncepter: 111" bølge OLED & dobbeltsidet TV - FlatpanelsDK

LG's "fremtids OLED" koncepter: 111" bølge OLED & dobbeltsidet TV

07 Sep 2015 | Rasmus Larsen |

For er par uger siden lovede LG, at de ville vise ”fremtidens skærme” frem på IFA. Ved præsentationen gentog den koreanske producent, at de satser alt på OLED. De demonstrerede samtidig et 111” bølge OLED, dobbeltsidede skærme og andre koncepter.

LG’s fremtids-skærme

LG havde medbragt deres seneste fremtids-koncepter på IFA for at vise verden, at skærme som disse er tættere på end mange går og tror. LG Display’s CEO, Dr. Sang Beom Han, sagde, at “OLED will bring revolution to people’s lives”.

LG Wave OLED


Højdepunktet var en 111-tommer ”Wave” OLED-skærm, som var sammensat af tre 65-tommer 4K OLED-paneler. Bølge-koceptet havde samtidig skærme på begge sider. Den er ikke beregnet til at stå i en stue og der er synlige samlinger imellem panelerne, men LG mener, at det er et bevis på, hvor fleksibel og alsidig OLED-teknologien er.

LG Wave OLED


LG fremviste også sit ultra-tynde “tapet” OLED, som blev afsløret tidligere på året. Skærmen er 0,97 mm tyk og vejer 1,9 kilo, hvilket gør det muligt at montere skærmen på en væg udelukkende ved brug af magneter. LG Display’s CEO sagde, at "det ikke vil vare længe, før du kan købe" skærme som denne.

0.97 mm OLED TV panel


Endelig have LG medbragt en flad 55-tommer dobbeltsidet OLED-skærm, der målte 5,3 mm i tykkelsen og vejede 12 kg. Den var monteret på et loftbeslag.

LG dobbelt-sidet OLED


LG vil investere omkring 57 milliarder kroner i udvikling og produktion af OLED over de næste tre år. Den koreanske virksomhed vil sende et klart budskab til forbrugerne: produktionen af OLED er i gang og priserne er på vej ned, men OLED kan meget mere end hvad vi ser nu. Skærme som dem på billederne, vil kunne købes indenfor overskuelig fremtid.

Du kan se en sammenfatning af LG Display’s CEO Dr. Sang Beom Han’s præsentation ved IFA 2015 nedenfor.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |