Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Nordic streaming på vej til TDC/YouSee kunder - FlatpanelsDK

HBO Nordic streaming på vej til TDC/YouSee kunder

24 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

TDC og HBO Nordic melder i dag, at de har indgået et samarbejde, der skal bringe HBO-streamingtjenesten ud i TDC TV og YouSee Plus kundernes tv-bokse. Det bliver muligt lidt senere på sommeren.

Opdatering: YouSee Plus kunder kan fra i dag d. 14.7.2015 købe adgang til HBO Nordic.

HBO Nordic til TDC kunder

Du kan allerede se HBO på PC, mobil, tablet og visse andre enheder, men med det nye partnerskab kommer det også til kunder af tv-kanaler. HBO Nordic vil således blive integreret i de eksisterende tv-bokse for alle TDC TV og YouSee Plus-kunder, så disse kan tegne abonnement på tjenesten.

- "Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med HBO Nordic, da det er med til at manifestere TDC Groups position som den foretrukne leverandør af underholdning. Vi skal tilbyde vores kunder alt det indhold, de ønsker, samlet ét sted. HBO Nordic leverer netop det kunderne efterspørger; film, dokumentarer og især tv-serier af høj kvalitet." siger Christian Philip Morgan, mediedirektør hos TDC.

Game of Thrones


Dermed bliver det lidt lettere at få HBO’s populære tv-serier såsom Game of Thrones, True Detective og Sex and the City op på den store skærm i stuen.

Stadig stort potentiale i streaming

TDC tilføjer, at de ser potentiale i denne type løsninger, der bringer streamingtjenester sammen med den traditionelle tv-oplevelse med kanaler. Ved at kombinere det hele i en boks, får man det bedste fra begge verdener og TDC peger på, at streaming langt fra er ”mainstream” endnu. Kun 17% af den samlede tv-sening udgøres af streaming.

- "Vi mener, det er vigtigt at anerkende, at streaming af underholdning på den store skærm stadig ikke er "mainstream". Den fagre nye og digitale verden skal ikke kun være for de få, og det er vores opgave som markedsleder at sikre, at forbrugerne kommer godt i gang at streame deres yndlingsserier", siger Christian Philip Morgan.

HBO Nordic vil være at finde på TDC TV og YouSee Plus boksene senere på sommeren. Tegner man abonnement bliver det også muligt at se HBO på mobil, tablet og PC via TDC og YouSee’s apps. Det bliver dog ikke muligt at se med fra HBO's egen app, der senest har fået Chromecast-support.

Læs mere på yousee.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |