Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix ruller ny web-brugerflade ud i juni - FlatpanelsDK

Netflix ruller ny web-brugerflade ud i juni

22 May 2015 | Rasmus Larsen |

I løbet af juni ruller Netflix en helt ny brugeroplevelse ud på webbrowsere. Den skal øge hastigheden, give bedre overblik og bringe oplevelsen mere i tråd med tv-skærmen og tablet.

Opdatering: Den nye brugerflade begynder at rulle ud til brugerne i dag d. 16.6.2015, melder Netflix. Det vil tage cirka to uger før alle har den.

Ny web-brugerflade

Hvis det bliver en typisk dansk sommer, så har du rigeligt med tid til at kigge tv. Netflix håber naturligvis, at du gør det hos dem og de vil forsøge at gøre oplevelsen bedre med et komplet redesign af web-brugerfladen, der ikke har været ændret siden 2011.

Visse tilfældigt udvalgte Netflix-kunder ser allerede nu den nye brugerflade nu som del af et testforløb, mens resten af os får adgang i næste måned. Den nye brugerflade kan ses herunder. Klikker man på en tv-serie eller film, åbner en ny menu sig under billedet, hvorfra du kan læse mere og få anbefalinger til lignende tv-serier eller film.

Netflixs nye brugerflade i web-browsere


Dermed er det også slut med det langsomme popup-vindue, som man venter på i dag. FlatpanelsDK fik et smugkig på brugerfladen under CES. Dengang meldte Netflix også nye brugerflader til Smart TV, mediebokse samt tablet på vej. Vores oplevelse er, at det er en klar forbedring.

Den nye brugerflade er en del af en større vision om at gøre ”internet-tv” mindst lige så nemt og hurtigt som tv-kanaler og at hæve brugeroplevelsen på ”tv” til nye niveauer. Netflix introducerede også for nylig 1080p-kvalitet (tidl. var 720p maks) i browsere og et ”Recommended for Netflix”-logo vil inden længe sidde på tv-skærme i butikkerne.

Netflixs nye brugerflade i web-browsere


- Kilde: Netflix via The Verge, billede fra The Verge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |