Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix frygter ikke HBO, Apple & Sony's tv-tjenester - FlatpanelsDK

Netflix frygter ikke HBO, Apple & Sony's tv-tjenester

16 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Netflix havde flere nyheder med i posen ved gårsdagens regnskabsaflæggelse. Netflix har nu over 62 millioner kunder forud for lanceringen af de første egenproducerede film. De ser HBO som et supplement og bekymrer sig ikke synderligt om tv-tjenester fra Apple og Sony. Ny tv-brugerflade er på vej.

Har nu 62 millioner kunder

Netflix har over 41 millioner kunder i USA og knap 21 millioner kunder i de internationale markeder, herunder Danmark. I årets første kvartal, hvor de udvidede til Australien og New Zealand, tilføjede de flere nye kunder end nogensinde før. I løbet af året vil Netflix udvide til flere nye markeder, herunder Japan.

Det amerikanske selskab brugte samtidig lejligheden til at kommentere på april-lanceringen af HBO Now, der er HBO’s svar på Netflix i USA. De ser ikke sig selv og HBO som substitutter for hinanden og tror på, at HBO kan få succes uden, at det går ud over dem selv.

Netflix er heller ikke synderligt bekymret for tv-tjenester såsom den der rygtes på vej fra Apple eller Sony’s nye PlayStation Vue. De mener, at tjenester som disse, der er baseret på tv-kanaler frem for et stort on-demand-katalog, i stedet vil trække kunder fra de traditionelle tv-udbydere. De vil ikke drive ”internet-tv”-revolutionen, som Netflix ser sig selv stå i spidsen for.

Så hvem er Netflix bange for? De frygter pirattjenester såsom Popcorn Time, der identificeres som den største langsigtede trussel.



Ny tv-brugerflade og film

Selskabet meldte, at en ny brugerflade til tv-skærme rulles ud i anden halvdel af 2015. Vi fik et smugkig på sagerne for et par måneder siden. Et af elementerne i den nye brugerflade er, at beskrivelser og billeder udskiftes med videosekvenser.

Netflix nævnte desuden, at de inden længe skifter til sikre HTTPS-forbindelser, så dine brugsmønstre ikke kan aflures af nysgerrige sjæle.

Endelig kommenterede Netflix på deres egenproduktioner. De vil stadig ikke lægge tal på bordet, men fremhævede, at seertallene for House of Cards fortsætter med at stige for hver sæson. Daredevil har også fået en fantastisk modtagelse. I de kommende måneder lanceres Sense8 af folkene bag The Matrix, Grace and Frankie og 3. sæson af Orange is the New Black. Senere på året vil Netflix forsøge sig med film, der får premiere i biografer og på Netflix samtidig.

Netflix regner med at have knap 65 millioner kunder når kalenderen skifter fra juni til juli.

- Kilde: Netflix

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |