Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAirtame forsinket igen, kommer først til sommer - FlatpanelsDK

Airtame forsinket igen, kommer først til sommer

20 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Airtame var en af de danske succeshistorier i 2014, men produktet er stadig ikke på gaden. Danskerne bag produktet arbejder netop nu hårdt for at få softwaren færdig, så produktet kan blive klar til lancering denne sommer – over et år efter den oprindelige plan. Det skriver Version2.

Airtame forsinket igen

Airtame er en lille tv-dongle, som trådløst kan spejle billedet fra en PC eller mobil enhed til tv-skærmen. Ligesom mange andre projekter, blev det lanceret med en crowdfunding-kampagne på indiegogo, hvor man indsamlede knap 7 millioner kroner.

De mange penge fik danskerne til at love flere funktioner, herunder spejling fra mobilen. Den oprindelige plan var at lancere i maj 2014, men lanceringen blev senere udskudt til oktober 2014. Da tiden oprandt, blev Airtame dog nødt til at genåbne crowdfunding-kampagnen for at indsamle flere penge. Og nu udskydes lanceringen så igen.

Airtame


Forsinkelsen har selvsagt skabt stor utilfredshed hos dem, der var med til at støtte op omkring projektet. Holdet lover dog, at forsinkelsen vil betyde et bedre produkt. Hardwaren er færdig. Det er softwaren, der stadig har fejl, blandt andet at lyden ikke virker.

- ”Vi skulle have været endnu skarpere på vores deadline. Vi er typisk enormt optimistiske og lærer ikke, at det tager længere tid, end man regner med,” siger Airtames administrerende direktør Jonas Gyalokay til Version2.

Airtame forventes nu på markedet til sommer, hvor den skal udfordre bl.a. Chromecast, Miracast-enheder og Apple Airplay. Den forventes at koste omkring 1400 kroner, hvilket er noget dyrere end de 500 kroner, der blev meldt ud i sin tid. Til gengæld virker den på tværs af Windows, OS X, Android, iOS og Windows Phone.

- Kilde: Version2

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |