Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYves Behar har designet Samsungs high-end 82" tv - FlatpanelsDK

Yves Behar har designet Samsungs high-end 82" tv

12 Jan 2015 | Rasmus Larsen |

Hvis du vil have noget ekstraordinært, så foreslår Samsung, at du køber deres nye 82-tommer. Den velkendte designer Yves Behar har givet sit bud på, hvordan godt design og nye teknologi skal spille sammen. Det er en del af et fremtidigt samarbejde.

Samsung tv designet af Yves Behar

Yves Behar har designet alt fra sko til spilkonsoller og han har også været involveret i Samsungs nye high-end-skærm S9W. Tv’et står på en ”Galleri”-fod, der bærer det store buede tv, som tager form af en ”skulptur”, ifølge Behar.

Samsung tv designet af Yves Behar


Når tv’et tænder glider ydercoveret på foden op, så lyden kan få fri passage, krydret med lidt diskret lys langs kanten. Foden gør det desuden muligt at dreje tv’et fra side til side via fjernbetjening - hvis du da ellers har pladsen til det 82-tommer store tv. Du kan læse mere om tankerne bag her.

Rent teknisk er der tale om et buet 82-tommer LCD-panel i det ekstra-brede 21:9-format. Det har alle Samsungs seneste billedteknologier som hører under S’UHD, inklusiv quantum dots og HDR. Opløsningen er på ”5K”, eller mere præcis 5120x2160 pixels, hvilket kommer af, at man tager 4K-opløsning på 3840x2160 pixels og gør skærmen bredere. Der vil også være det nye Tizen-styresystem indbygget.

Samsung tv designet af Yves Behar


Tv’et er det første resultat af et samarbejde imellem Yves Behar’s Fuseproject-studie og Samsung. Hvad der kommer herefter, vil Samsung ikke afsløre. Det samme gælder i øvrigt prisen. S9W kan købes senere på året, men vi er nok ikke helt galt på den, hvis vi siger, at du skal forvente en del nuller på prislappen.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |