Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips præsenterer 40" 4K-monitor med DisplayPort - FlatpanelsDK

Philips præsenterer 40" 4K-monitor med DisplayPort

03 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Hvis du søger en mere end almindelig stor skærm til skrivebordet, så har Philips måske svaret til dig med deres nye 40-tommer monitor, der har 4K-opløsning. Den lander i handlen i december til 6.499 kroner.

En 40” 4K-skærm til skrivebordet

Det er ikke unormalt, at 4K-skærme er et par tommer over eller under 30 tommer, men det er sjældent, at producenterne lancerer PC-skærme i deciderede tv-formater. Det er dog ikke desto mindre tilfældet med den nye Philips BDM4065UC.

Skærmen tilsluttes til en PC via et DisplayPort-stik, som er det eneste stik i skærmen med understøttelse af 3840x2160 pixels i 60 Hz, som PC-miljøet bruger. Philips forestiller sig mange forskellige brugsscenarier, men udpeger fotografer og grafikere som en oplagt målgruppe, når de vil gengive de fotos eller værker de arbejder på. En Multiview-funktion kan automatisk inddele skærmen i fire vinduer; hver af dem i Full HD.

Philips 4K-monitor


- “Den nye UltraClear UHD-skærm er en spændende tilføjelse til vores 4K line-up. Kombinationen af klarheden og skarpheden i 4K UHD og en 40” skærm vil give brugere fornemmelsen af plads og præcisionsdetaljer, i alt hvad de foretager sig på monitoren – fra finansielle applikationer og billedredigering til gaming eller filmstreaming.” siger Thomas Schade, EMEA-vicepræsident hos MMD.

Teknisk bruger skærmen et såkaldt VA-panel, der kendes fra tv-verdenen, og som er kendetegnet ved god kontrast og relativt dybt sortniveau, men dog lidt smalle betragtningsvinkler. Skærmen kan også sagtens tilsluttes f.eks. spilkonsoller eller filmafspillere via HDMI 1.4-porten, som dog ikke understøtter Ultra HD i 60 billeder per sekund.

Philips sender BDM4065UC på markedet i Danmark i midten af december. Den vejledende pris bliver 6.499 kroner.

Tekniske specifikationer

Philips 4K-monitor

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |