Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay afspiller nu automatisk næste afsnit - FlatpanelsDK

Viaplay afspiller nu automatisk næste afsnit

24 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

Det er en funktion, som fans af tv-serier har lært at elske hos konkurrenten Netflix. Nu tilføjer Viaplay ”Push next episode”-funktionen, så du bare kan læne dig tilbage og se så mange afsnit af tv-serien, som du kan holde til. 

Til tv-serie maraton

Flere af os har nok haft en doven søndag indenfor det seneste år, hvor vi har set en hel eller måske flere sæsoner af en tv-serie. Streamingtjenesterne har gjort det muligt og i USA har fænomenet fået navnet ”binge watching”.

Viaplay tilføjer nu denne funktion i deres apps til iOS og Android. Det virker også når man sender billedet til den store skærm via Airplay på Apple TV, men der arbejdes stadig på Chromecast-understøttelse.

Viaplay


Med funktionen kan streaming også tage form af den traditionelle tv-kanal-oplevelse, forstået på den måde, at man ikke aktivt skal vælge nyt indhold, hver gang man har set et afsnit til ende. Man undgår også reklamerne, som de kendes fra serie-maraton-søndage på tv-kanalerne.

Opdateringen tilføjer desuden understøttelse af iPhone 6 og 6 Plus samt stabilitets- og Chromecast-forbedringer, uden at de er specificeret nærmere.

Den nye app med ”Push Next Episode” er frigivet til både iOS og Android. Det oplyses ikke, hvornår funktionen vil virke på de andre platforme. Du kan prøve Viaplay gratis første måned på viaplay.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |