Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOnLive-spiltjenesten på vej til Philips' Android TV - FlatpanelsDK

OnLive-spiltjenesten på vej til Philips' Android TV

29 Aug 2014 | Rasmus Larsen |

Hvis du ejer et af Philips’ nye Android-baserede Smart TV kan du snart opleve “konsol-kvalitets” spil uden tilslutning af en spilkonsol. OnLive er en streamingtjeneste for spil, som svarer til Sony’s PlayStation Now.

OnLive på Philips Smart TV

OnLive tror på, at vi i fremtiden har adgang til alle vores spil fra hvilken som helst enhed, da spillene streames over internettet, ligesom Netflix streamer film. OnLive forsøger netop nu at realisere denne vision og udbygger deres tjeneste hastigt.

OnLive gaming på Philips Smart TV


OnLive lover adgang til mange af de seneste spil, som også findes på spilkonsoller. Philips siger, at de er den første producent, som tilføjer OnLive til Smart TV i Europa. Danmark er med i første lanceringsfase sammen med Sverige, Finland, Norge, Holland og Irland. Der åbnes op for løjerne i 4. kvartal af 2014 og flere lande tilføjes i 2015.

OnLive-tjenesten vil fungere på alle Philips’ nuværende Android-baseret Smart TV, og du kan udfordre venner i spil selvom de sidder på en PC, Mac eller Android-tablet. Herudover kræves en trådløs spilcontroller, som skal tilsluttes tv’et.

Philips vil højest sandsynligt demonstrere OnLive på IFA i næste uge. Hvis det sker, så tager vi naturligvis et nærmere kig på sagerne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |