Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC lancerer nye streamingtjenester snart - FlatpanelsDK

TDC lancerer nye streamingtjenester snart

18 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

TDC erkender, at Youbio ikke kan konkurrere med Netflix. Derfor skal Youbio relanceres som ren abonnementstjeneste. Filmleje vil fremover ske via en ny Blockbuster-streamingtjeneste, der lanceres efter sommerferien.

Youbio skal relanceres

Netflix er ifølge seneste undersøgelse ude i 29 % af de danske hjem. TDC erkender nu nederlaget overfor Politiken. Youbio kunne konkurrere med den amerikanske gigant, så der kommer til at ske markante ændringer.

Youbio skal relanceres som ren abonnementstjeneste, forstået på den måde, at man fremover ikke får adgang til at leje film for ekstrabeløb gennem tjenesten. Det har forvirret mange kunder, mener TDC.

- ”Der er ingen tvivl om, at Netflix har fået enormt godt fat og langt flere brugere, end nogen havde forestillet sig, og vi andre må se os slået. Så kan man spørge, om vi ikke bare skulle have ladet være med at lancere YouBio for halvandet år siden, men vi anede ikke, hvad det var, vi var oppe imod dengang, og vi har lært enormt meget af at være med. Og med den nye tjeneste gør vi det bedre, end vi gjorde første gang”, siger mediedirektør i TDC Ulf Lund til Politiken

Ambitionerne for Youbio skaleres samtidig ned, når den relanceres. Der er ikke sat dato på relanceringen, men TDC har ingen intentioner om fremover at skulle udfordre Netflix. De har erkendt nederlaget.

YouBio skal relanceres


Blockbuster bliver filmlejebutik

I samme ombæring lancerer TDC en ny streamingtjeneste under Blockbuster-navnet. Det bliver TDC’s filmbutik, hvor man kan leje og købe nye og ældre film og tv-serier.

En af nyhederne bliver muligheden for at leje tv-serier. Det er nyt, da man tidligere kun har solgt dem i bokssæt per sæson eller flere sæsoner. TDC tror på, at der er stort potentiale i at leje og købe film digitalt i Danmark, da det endnu ikke er så udbredt som i USA.

TDC har også lært, at egen boks ikke fungerer. Derfor kommer Blockbuster ud på Smart TV, spilkonsoller og andre digitale platforme via apps.

TDC bekræfter overfor FlatpanelsDK, at Blockbuster lanceres efter sommerferien.

- Kilde: TDC & Politiken

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |

Disney Sjov vender tilbage på dansk tv

26 Mar 2024 |

webOS 23 udrulles nu til 2022 LG C2, CS, G2 OLED TV

26 Mar 2024 |