Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStor PS4 update i dag - men 3D & DLNA mangler fortsat - FlatpanelsDK

Stor PS4 update i dag - men 3D & DLNA mangler fortsat

30 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

I dag frigives den hidtil største softwareopdatering til PlayStation 4. Der tilføjes blandt andet en funktion, som automatisk henter forudbestilte spil ned, så de er klar på premieredatoen. Men mange af de funktioner som Sony lovede i sin tid mangler stadig.

Forudbestilte spil hentes automatisk

Når den gratis opdatering v.1.70 lander i dag får din PlayStation 4 nyt liv. Den måske største nyhed er, at forudbestilte spil nu automatisk hentes og installeres i baggrunden før lanceringsdagen og tidspunktet. Der vil fremgå et lille nedtællingsur.

Sony fremhæver også SHAREfatory, som er et værktøj til videoredigering. Det er muligt at lægge special effects på, klippe og lægge kommentarspor på videoer. Herefter kan videoerne deles på Facebook eller eksporteres til en USB-enhed.





Af andre tilføjelser kan nævnes muligheden for at betale med Paypal i spilbutikken, opdateringer til spilcontrolleren, HD-livestreaming af spil og mere. Du kan se den fulde liste af tilføjelser her.

Lovede funktioner mangler

På trods af løbende opdateringer, mangler flere af de funktioner, som Sony lovede ved præsentationen af PlayStation 4. Der er stadig ikke mulighed for at streame video, billeder og musik fra en PC eller netværksharddisk i hjemmet via DLNA.

Der mangler også muligheden for at pause et spil og starte op der hvor man slap efter konsollen starter op igen fra standby. Herudover mangler PS4 muligheden for at afspille mp3 musikfiler og 3D Blu-ray, som PS3 havde.

Sony har desuden sagt, at PlayStation 4 på sigt vil kunne håndtere 4K-video fra f.eks. internettjenester. Sony har dog ikke kommenteret yderligere siden præsentationen, men har gjort det klart, at det ikke er aktuelt lige nu og her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |