Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung har angiveligt stoppet OLED-TV produktion - FlatpanelsDK

Samsung har angiveligt stoppet OLED-TV produktion

22 Apr 2014 | Flatpanels |

Samsung har angiveligt stoppet produktionen og salget af OLED-TV, ifølge Korea Herald. Det er dog usandsynligt, at Samsung trækker sig fra OLED-markedet og produktionsstoppet forventes at være midlertidigt.

Men de trækker sig ikke

LG har taget føringen indenfor OLED TV og har sænket priserne betydeligt siden introduktionen. LG vil også lancere 4K OLED-TV senere på året. Samsung har det derimod svært.

Samsung 4K OLED TV


Tingene står så ilde til, at Samsung har besluttet at stoppe produktionen af salget af OLED-TV, siger Korea Herald. Samsung havde ellers planlagt at lancere deres OLED-TV i flere lande, herunder Danmark, i slutningen af 2013, men det skete aldrig.

Flere medier har rapporteret, at Samsung trækker sig ud af OLED-markedet, men det er usandsynligt. Samsung har produktionsproblemer, som har ført til beslutningen om at stoppe produktionen på den korte bane, men de arbejder stadig på OLED og har en markant produktion indenfor små OLED-skærme til håndholdte enheder.

Samsung sagde i januar 2014, at de skal bruge 3-4 år endnu til at gøre OLED-TV billige. Korea Herald hævder desuden at vide, at der ingen nye OLED-TV kommer fra Samsung i år pga. produktionsproblemerne.

- Kilde: Korea Herald

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |