Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 Play apps til Smart TV & spilkonsoller til sommer - FlatpanelsDK

TV2 Play apps til Smart TV & spilkonsoller til sommer

11 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

TV2 Play arbejder lige nu på at bringe apps ud til Smart TV fra forskellige producenter, såvel som spilkonsoller såsom Xbox og PlayStation. Målet er, at blive klar på flere platforme på den anden side af sommerferien.

TV2 play på vej med apps

TV2 Play har fordoblet antallet af brugere siden sidste år og har gennem den seneste tid arbejdet på at forbedre platformen. TV2 Play har blandt andet skiftet til Akamai som streamingpartner – den samme som DR for nylig skiftede til.

Nu vil TV2 Play lægge flere kræfter i at udbygge både indholdssiden og brugeroplevelsen. Der er ansat nye udviklere, som skal forbedre brugerfladen og funktionaliteten. Man arbejder blandt andet på mulighed for at downloade indhold til offline-brug og muligheden for at genoptage afspilning på tværs af platforme.

TV2 Play


Smart TV apps står øverst på udviklingsplanen og lige nu forhandler man med Samsung, Sony, LG og Philips. Jan Færch, Kommerciel chef i TV2 Play, understreger dog, at man stadig skal blive enige om de sidste detaljer, hvorfor aftalerne endnu ikke er endelige. Tidsrammen er lige nu ”den anden side af sommerferien”:

- ”Målet var at udkomme inden sommer, så vi var klar til VM, men kompleksiteten i et EU udbud har desværre rykket den forventede lancering til den anden side af sommerferien,” siger Jan Færch til FlatpanelsDK.

Der arbejdes også på at komme med apps til spilkonsollerne, mere specifikt PlayStation og Xbox. TV2 er desuden opmærksomme på andre platforme og produkter, men de er ikke med i de konkrete udviklingsplaner lige nu.

- ”I år har vi intentioner om at komme på Xbox og PlayStation – både 360 og One samt PS3 og PS4.”, tilføjer Jan.

TV2 Play har også skruet op på investeringerne på indholdsfronten.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |