Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAOC lancerer alt-i-en skærme med Android - FlatpanelsDK

AOC lancerer alt-i-en skærme med Android

23 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

Det er ved at blive en trend. Philips har PC-skærme og tv-skærme på vej med Android indbygget og nu lancerer også AOC alt-i-en skærme med Android indbygget.

PC-skærme med Android apps

Android-styresystemets blækspruttearme når efterhånden langt ud. Styresystemet har allerede fået fodfæste i Android-sticks og er nu på vej ind i PC-skærme og Smart TV. Fordelene er åbenlyse; nem adgang til forskellige video -og billedtjenester på en større skærm i hjemmet.

AOC Android-skærm


AOC’s skærme er baseret på en quad-core-processor og kan fungere helt uden at have en PC tilsluttet. Hvis man kan nøjes med funktionerne i Android, får man en stor tablet med touch-skærm til skrivebordet. Den kan naturligvis også tilsluttes til en PC med Windows, hvis man ønsker den funktion. AOC forestiller sig muligheder i både hjemmet og erhvervslivet.

Der kommer to varianter på henholdsvis 21,5 og 23,5 tommer kaldet a2272Pw4t og a2472Pw4t. De har HDMI og D-SUB (VGA), så de kan tilsluttes til forskellige kilder. Der er også USB 2.0 porte og en micro-USB indgang til f.eks. kameraer. Der er desuden et indbygget videokamera og mikrofoner samt 2W højttalere. WiFi er indbygget, så der kræves blot et strømkabel.

Skærmene kommer på markedet snart til hhv. 3200 og 3300 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |