Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony vil afsløre virtual reality 18. marts - rygte - FlatpanelsDK

Sony vil afsløre virtual reality 18. marts - rygte

13 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

Du har sikkert allerede hørt om Oculus Rift. Det lader til, at Sony vil skabe en lignende virtual reality skærmbrille. Den bliver angiveligt afsløret på GDC-messen d. 18. marts, ifølge Edge.

Opdatering: Sony har nu officielt afsløret deres virtual reality planer.

Et virtuel reality headset til PS4

Visse udviklere har allerede fingre i prototyperne af produktet, hævder Edge. Sony’s VR-headset er angiveligt den første version af Oculus Rift langt overlegen, men Oculus Rift arbejder allerede på den nyere ”Crystal Cove” variant. Sony har sat sig for at udvikle et headset, hvor man kan kigge rundt i en virtuel verden med et bredt synsfelt – i modsætning til deres nuværende 3D Viewers.

Oculus Rift
Sony vil snart afsløre et Oculus Rift lignende VR-headset, Foto: Rasmus Kønig Sørensen


Der er ikke særlig mange spil under udvikling på nuværende tidspunkt, da de fleste udviklere angiveligt ser tiden an før de lægger kræfter i at bygge deres spil til virtual reality. Sony oplyste for nylig, at det forsinkede DriveClub-spil er ”tilbage på tegnebrættet”, hvilket har fået visse til at spekulere i, at det skabes til virtual reality.

Kilderne peger på, at Sony vil afsløre VR-produktet som tilbehør til PlayStation4 på deres ”Driving the future of innovation” præsentation på den kommende GDC-messe. Præsentationen afholdes d. 18. marts og det er allerede bekræftet, at de to skabere af PlayStation Move og Eye vil komme på scenen. Sony fortæller lige i øjeblikket deres partnere, at de ikke bør gå glip af denne præsentation.

- Kilde: Edge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |