Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRygte: Ny Apple TV med App Store & Game Store snart - FlatpanelsDK

Rygte: Ny Apple TV med App Store & Game Store snart

24 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

To separate rapporter meldte i går ny Apple TV hardware og software på vej. Kilderne forventer, at den nye Apple TV kommer i første halvdel af 2014 med nyt styresystem og muligvis en App Store og spil.

Ny Apple TV i første halvdel af 2014

Det er snart to år siden, at Apple sidst opdaterede Apple TV boksen. Flere gange har en ny været meldt på vej, men indtil videre er intet sket. Nu peger to kilder uafhængigt af hinanden på, at en ny boks er på vej i første halvdel af 2014. Den ene kilde siger sågar, at ny software kommer før marts.

Den nye ATV får angiveligt et nyt styresystem baseret på iOS, og kilderne fortæller, at den nye boks også inkluderer en ny type indhold, hvilket får 9to5mac.com til at tro, at en App Store eller Game Store med spil er under opsejling. Om disse funktioner også når ud til den nuværende version, vides ikke, men det skal i den forbindelse bemærkes, at ATV2 og ATV3 kun har 8GB lagerplads i alt, hvilket begrænser potentialet for at installere tv-apps og spil.

Apple TV Airplay spil>


Det berettes også, at den nuværende Apple TV boks vil få understøttelse af spilcontrollere, som Apple også introducerede understøttelse af i det seneste iOS7 styresystem.

Endnu en gang nævnes det, at Apple har arbejdet på en ny metode til at styre boksen, herunder bevægelse- og stemmestyring. Det samme hørte vi i efteråret 2013, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at det integreres i det endelige produkt.

Om rygterne denne gang taler sandt bliver vi klogere på i de kommende måneder.

- Kilde: 9to5mac & iLounge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |