Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips har Android-baseret Ambilight-tv på vej - FlatpanelsDK

Philips har Android-baseret Ambilight-tv på vej

06 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Operativsystemet Android bliver integreret i Philips topmodeller i løbet af 2. kvartal 2014. Det bliver i 8000-serien, at de første Philips modeller med Android operativ system introduceres.

Philips lancerer Android-baseret tv

Philips Android-baserede TV får en opgraderet processor, så det bliver det hurtigste Smart TV nogensinde fra Philips, fortælles det. Kombinationen af Android og Smart TV gør sig velegnet til tv-apps såvel som spil. Det er en quad-core processor, som sidder indeni.

- ”Med det brede udbud af app´s fra Google Play sammen med Philips ”Cloud” baseret Smart TV platform, så lægger vi nu en afgørende brik for at kunne tilbyde forbrugeren nærmest ubegrænset underholdning på deres vilkår, hurtigt og enkelt”, udtaler Joakim Örnstig, Nordisk Markedsdirektør hos TP Vision.

Philips Android


Android er et åbent mobilt operativsystem, udviklet først og fremmest til smartphones og tablets af Google. Der er i dag hentet over 50 milliarder Android-apps, og Philips håber på, at denne succes kan overføres til tv ved at basere deres nye tv på Android-platformen. Det fortælles ikke om tv'et vil kunne køre alle Android-apps eller kuna pps optimeret til den store tv-skærm, men Philips vil snart fortælle mere.

I efteråret 2013 lancerede Philips sin ”Cloud” baserede Smart TV platform, som indebærer, at brugeren har adgang til lokale og internationale kanaler samt on-demand tjenester via førende leverandører som Netflix, Youtube, Headweb og SF Anytime.

Philips lover også, at den nye Android-platform på deres Smart TV vil gøre samspillet imellem tv samt de smartphones og tablets som kører på Android endnu bedre, men lover også, at kompatibiliteten med Apples iOS bibeholdes i fremtiden.

De markeder som får først tilgang til de Android-baserede Philips Ambilight TV bliver Europa i løbet af 2. kvartal. FlatpanelsDK jagter mere information på CES.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |