Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPioneer tv genopstår i Europa - FlatpanelsDK

Pioneer tv genopstår i Europa

12 Nov 2013 | Rasmus Larsen |

Pioneer’s fladskærms-tv genopstår i en eksklusivaftale med ejeren af El Giganten, Dixons. Der er dog ikke tale om plasma-tv, men i stedet om tre Full HD LED-modeller, på henholdsvis 40, 46 og 55 tommer. De kommer til Danmark i december.

Opdatering: El Giganten bekræfter overfor FlatpanelsDK, at Pioneer LED-modellerne kommer i deres butikker. De forventes i midten af december.

Pioneer tv genopstår i Europa

Pioneer sad gennem mange år på tronen med utrolige tv, som var klart foran deres tid. Pioneer’s berømmelse kom dog på baggrund af deres plasma-tv, mens de nye Pioneer modeller er LCD-modeller. Det er ikke første gang, at Pioneer-logoet har været klistret på tv-skærme siden de lukkede ned for tv-produktionen i 2010, for i 2011 lavede Sharp og Pioneer en aftale om at sælge såkaldte Elite-tv i USA.

Pioneer Kuro LCD-TV
Sådan så Pioneer LCD-TV ud i sin tid


De nye Pioneer tv skal sælges i Europa og Norden bliver det første område, hvor de sættes til salg i december. Herefter følger Storbritannien. Det er engelske Dixons, som ejer El Giganten, der har en eksklusivaftale på at sælge de tre nye LED-modeller på 40, 46 og 55 tommer. Af tekniske funktioner nævnes 3D, Smart TV, 3 HDMI-indgang og 3 USB-indgange.

Priserne på de tre nye Pioneer-tv kendes endnu ikke, men FlatpanelsDK jagter mere information.

- Kilde: Dixon & ERTonline

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |