Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG afslører mobil med "ægte" bøjelig OLED-skærm - FlatpanelsDK

LG afslører mobil med "ægte" bøjelig OLED-skærm

28 Oct 2013 | Rasmus Larsen |

I Samsung og LGs evige kamp om at være først og størst har LG i dag afsløret en mobil kaldet Flex G med en ”ægte” bøjelig OLED-skærm. Ordet ”ægte” er en henvisning til, at der er sået tvivl om, hvorvidt Samsungs Galaxy Round rent faktisk har en bøjelig OLED-skærm indeni.

LG afslører mobil med "ægte" bøjelig OLED-skærm

Det kan umiddelbart ligne en krig på semantik frem for teknik, men LG har i dag afsløret deres mobil med kurvet OLED-skærm under titlen: World’s first “real” curved smartphone.

LG Flex G
LG siger, at de har verdens første mobil med ”ægte” bøjelig OLED-skærm


Som bekendt har Samsung allerede afsløret deres Galaxy Round med en buet skærm, hvorfor LGs overskrift umiddelbart kan være forvirrende. Det er dog en åbenlys henvisning til, at flere har spekuleret i om Samsungs Galaxy Round rent faktisk har en bøjelig plastik OLED-skærm, eller om det blot er en OLED-skærm placeret på en bøjet stykke glas.

LG fortæller, at 6” skærmen i deres Flex G rent er baseret på plastik og derfor kan bøjes. Den sidder godt nok i en fast ramme, men tog man skærmen ud af mobilen, ville den kunne bøjes. LG kalder det også verdens største bøjelige OLED-skærm.

LG Flex G
LG siger, at de har verdens første mobil med ”ægte” bøjelig OLED-skærm


LG fortæller desuden, at de i samarbejde med LG Chem har udviklet et kurvet batteri med en kapacitet på 3,500mAh, som sidder i telefonen.

LG har planer om at sætte Flex G til salg i Sydkorea i november, og der lægges op til at den også kommer til andre lande.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |