Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid KitKat er ny stor tv-satsning, siger kilder - FlatpanelsDK

Android KitKat er ny stor tv-satsning, siger kilder

25 Oct 2013 | Rasmus Larsen |

Vi hørte for nylig, at Google TV vil blive genstartet som Android TV, og koreanske etnews rapporter nu, at det nye Android 4.4 KitKat i høj grad vil handle om en ny, kraftig moderniseret tv-platform samt tættere integration imellem mobiler og tv.

Android KitKat er ny stor tv-satsning

Google TV-platformen blev aldrig en succes, så Google har til hensigt at starte forfra som Android TV, hvilket indikerer, at Google vil forene deres platform til smartphones, tablets og tv.

Android KitKat
Slik-traditionen tro vil Google kalde næste Android for KitKat i en sponsoraftale med KitKat


Koreanske etnews hæver at vide, at Google med Android 4.4 KitKat "vil forsøge at blive den dominerende platformsudbyder på tv-markedet". Google vil introducere en kraftigt forbedret brugerflade og forbedre brugeroplevelsen, ligesom de også vil forbedre udviklermiljøet til tv-platformen. Google siges også at arbejde på tæt integration imellem de mobile devices og tv-skærmen, sandsynligvis gennem Chromecast.

Rapporten siger ydermere, at LG har modtaget retningslinjerne for Android TV, og de menes at være en lanceringspartner. Sony nævnes også, men det er ikke klart om Sony vil lancere Android TV-enheder. Til gengæld så udelukkes Samsung som en potentiel partner. De vil i stedet gå i direkte konkurrence med Google i et forsøg på at etablere deres Tizen-platform som et open-source alternativ til Android.

Endelig citerer rapporten "industrien" for at sige:
- “Having confirmed the potential of the TV market with Chromecast, Google is more likely than not to develop its own TV set”

Vi bliver klogere, når Google officielt annoncerer Android 4.4 KitKat. Rygtet siger, at Google har planlagt en lancering d. 31. oktober, men Google har endnu ikke bekræftet noget.

- Kilde: etnews

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |