Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewes designgalleri anno 2013 - FlatpanelsDK

Loewes designgalleri anno 2013

11 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Det er efterhånden en tradition hos Loewe. Hvert år på IFA sætter de et galleri af designkoncepter op. I årets designgalleri viste Loewe et tv på tørrestativ, et tv der på en skinne i et møblet og en slags tablet/tv-fusion.

Loewes designgalleri anno 2013

Loewe havde et tilsvarende designgalleri i 2010, 2011 og 2012. På dette års IFA viste man også koncepter frem. Idéen er at få folks reaktion på koncepterne og derved vurdere om det er noget man skal arbejde videre med.

Loewes tørrestativ-tv
Loewes tørrestativ-tv

Et af koncepterne var dette tørrestativs-tv med en tilsvarende højttaler ved siden af. Det skal naturligvis først og fremmest ses som et koncept, men Loewe har prøvet at tænke tv’et ind i en anden designkontekst i stedet for den klassiske fod eller vægbeslag. Tv’et kan også flyttes rundt og er trådløst, men strømkablet er naturligvis nødvendigt– og lidt skæmmende.

Loewe tv i skinne
Loewe tv i skinne

Et andet koncept var dette tv, som sidder i en skinne i et møbel, og således kan køre fra side til side. Tv’et stod meget lavt på Loewes IFA-stand, nærmest på gulvet, men det behøver det naturligvis ikke. Skinnen og møblet var helt plan, men som en af de Loewe-ansatte sagde, så er f.eks. buede skinner ikke umulige.

Loewes tv-tablet hydrid
Loewes tv/tablet hydrid

Loewe fremviste også hvad der bedst kan beskrives som en slags tablet/tv-hybrid. Det er naturligvis overrodnet bare en tablet med touch-skærm, men den er designet som en enhed, der bliver indenfor hjemmet og kan bæres rundt imellem f.eks. køkken og stue. Der var tilsvarende en højttaler i træ med håndtag øverst. I midten af podiet ser man et lille bord, hvor der på siden står ”Loewe Modularity” (første billede i artiklen). De små bokse er tiltænkt som en form for mediecenter, hvorfra alt indhold kommer. Det er naturligvis en ret triviel tanke i dagens samfund, men Loewes pointe er, at alle de tv-koncepter, som blev vist frem kunne tilsluttes trådløst til centerenheden i midten. Dermed undgår man kablerne.

Loewes IR-bold
Den lille skinnende bold øverst er en IR-modtager, så man kan styre alle enhederne med en normal fjernbetjening

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |