Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle arbejder på spilkonsol - rygte - FlatpanelsDK

Google arbejder på spilkonsol - rygte

04 Jul 2013 | Rasmus Larsen |

I den seneste runde af rygter, hører vi, at Google arbejder på en dedikeret spilkonsol til tv-skærmen. Wall Street Journal hævder også, at Google arbejder på en ny version af streamingproduktet Nexus Q.

Google arbejder på spilkonsol - rygte

Wall Street Journal fortæller i en længere artikel, at Google pt. arbejder på at udvikle tre nye produkter: et armbåndsur, en spilkonsol og en ny version af Nexus Q. Alle tre vil være baseret på Android-styresystemet.

Spil til Android og Apples iOS bliver stadig mere sofistikerede og vi har for nylig set, hvordan tidligere konsolspil tager hoppet videre til de mobile enheder, som har fået regnekræft nok (seneste eksempel er det danske spil Limbo). Google håber på at kunne bygge videre på dette og udvikle en spilkonsol til stue-tv’et. WSJ siger, at Googles bestræbelser delvist er motiverede af forventningen om, at Apple TV vil kunne fungere som en spilkonsol på et tidspunkt.

LG Google TV 2013
Google har ikke haft succes med deres Google TV-satsning. Blandt de store tv-producenter er kun LG med på vognen. Nu arbejder Google i stedet på en spilkonsol


Googles forvirrende tv-satsninger

Med en spilkonsol og en ny Nexus Q på vej, kan det være svært at blive klog på Googles vision og strategi for tv-markedet. Google synes til at være i en tilstand af forvirring omkring tv-satsningerne.

Google lancerede for nogle år siden Google TV-projektet, som dog ikke har været en succes på trods af flere opdateringer. Tv-producenterne har været tilbageholdne med at hoppe på Google TV-vognen – på trods af løfter om det modsatte.

Senere lancerede Google deres Nexus Q mediestreaming-boks, som dog blev droppet før den overhovedet landede på markedet. Gennem 2012 og 2013 er vi også begyndt at se flere og flere Android-sticks, som minder om små USB-nøgler, der kan sættes direkte i tv-skærmen og give adgang til Android-apps.

WSJ siger, at mindst ét af de tre produkter vil blive frigivet til efteråret.

- Kilde: WSJ

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |