Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle TV får nu seneste Android-software - FlatpanelsDK

Google TV får nu seneste Android-software

16 May 2013 | Rasmus Larsen |

Google TV er stadig ikke kommet til Danmark og Google gav heller ikke deres tv-satsning den store opmærksomhed på gårsdagens årlige konference. Google melder dog, at Google TV nu får seneste version af Android, kaldet Jelly Bean, og at Google TV fremover vil få opdateringerne af Android langt hurtigere. Flash er død.

Google opdaterer Google TV til Jelly Bean

Den mest markante ændring af Google TV er løftet om, at nyeste Android-version fremover kommer til Google TV blot uger, i stedet for måneder, efter frigivelsen. Det signalerer således, at Google vil satse på at holde Google TV helt opdateret i fremtiden.

LG Google TV
LG seneste Google TV får Jelly Bean-opdateringen i tredje kvartal af 2013


Google opdaterer derudover Google TV med nyeste version af Chrome, så man kan bruge Chrome apps, samtidig med, at udviklere nu får mulighed for at levere video-indhold i HD-opløsning direkte igennem web apps. Flash ryger dermed helt ud til højre og er dødt på Android.

Endelig opdaterer Google deres YouTube-app til Google TV, så den får nyt design, bedre styring under afspilning samt understøttelse af de nye betalings tv-kanaler på YouTube.

På nuværende tidspunkt findes der kun få produkter med Google TV. Sony, LG samt amerikanske Vizio og kinesiske Hisense er de eneste, der er med på vognen, selvom Samsung tidligere har meldt ud, at de har noget på vej. LG, som er eneste producent der producerer tv med indbygget Google TV, siger at Jelly Bean-opdateringen kommer til deres 2012 og 2013 Google TV senere på året. Samtidig udvider LG også deres Google TV-satsning til Sydkorea. Det er første gang, at de satser på et marked uden for USA.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |