Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC Play udvides med film & serier for 69 kr. pr. mdr. - FlatpanelsDK

TDC Play udvides med film & serier for 69 kr. pr. mdr.

19 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

TDC Play har tidligere været en ren musik-tjeneste, men i dag udvides den til også at omfatte film, serier og tv-kanaler – dog kun som beta-version. Noget af indholdet skal lejes, mens andet er inkluderet for 69 kroner per måned. Det er nu også muligt at tage underholdning med på farten med f.eks. smartphone.

TDC Play udvides med film, serier og tv

For 69 kroner per måned får man adgang til en række film og ”over 1000 serieafsnit” på TDC Play. Det er billigere end f.eks. YouBio, og ligesom hos YouBio er det også muligt at leje premierefilm, der ikke er inkluderet i all-you-can-eat-abonnementet. Her reklameres med et leje-katalog på”5000 premierefilm”. Filmene inkluderet i abonnementet hos TDC Play er ikke lige så nye som dem i YouBio, meldes det.

Det nye TDC Play
TDC Play udvides, så det nu også omfatter film, serier og tv-kanaler


Der er yderligere adgang til op til 54 tv-kanaler, hvis man er TDC HomeTrio-kunde. Hvor mange man præcis har adgang til afhænger af ens tv-pakke. TDC Play-app'en til smartphones blev opdateret i går. Der findens endnu ingen tablet-app. Endelig indeholder TDC Play al musikken, som altid har været der.

TDC skriver:
”Vi har lavet TDC Play helt om, så det nu er et stort univers, der rummer både musik, film, serier og tv. Du får blandt andet mulighed for at leje de nyeste premiere-film og de bedste tv-serier, og du kan se et udvalg af de tv-kanaler, som du har på dit TDC TV. Du har selvfølgelig stadig fri adgang til al musikken i TDC Play. Som noget nyt kan du både tage musik, film, serier og tv med dig på farten og du kan også høre musik fra TDC Play på din smartphone.

Vi lancerer universet i en beta-version. Det betyder, at vi stadig er ved at finpudse nogle detaljer. Vi synes dog, at det nye TDC Play univers er så godt, at vi vil give dig mulighed for at prøve det allerede nu. Har du kommentarer til det nye TDC Play, er du velkommen til at sende dem til: [email protected]

God fornøjelse
TDC”


Du kan også se de nye muligheder på din tv-boks fra TDC HomeTrio. FlatpanelsDK er på jagt efter mere information. Indtil da, så læs mere på play.tdc.dk.

- Kilde: TDC

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |

James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

11 Apr 2024 |