Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO åbner i februar med HD & Airplay, 129 uden binding - FlatpanelsDK

HBO åbner i februar med HD & Airplay, 129 uden binding

25 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

HBO startede deres ”lukkede lancering” i december. Fra februar åbner HBO officielt. På samme tid kommer HD-billedkvalitet, Airplay til Apple TV og mulighed for at betale 129 kroner per måned og således undgå 6 måneders binding.

HD, Airplay og nul-binding hos HBO i februar

HBO har haft en svær lancering, men nu er brikkerne ved at falde på plads. HBO går officielt i luften i februar.

Når HBO officielt åbner op i februar så sker det med en ny betalingsmulighed, hvor man i stedet for 79 kroner per måned, kan vælge at betale 129 kroner per måned og derved slippe for bindingsperioden på 6 måneder.

HBO på iPad
Når HBO går i luften i februar vil du kunne sende billede og lyd fra en iPad over på tv-skærmen trådløst via Airplay og en Apple TV-boks


HBO vil i forbindelse med lanceringen også åbne for Airplay på iPad og iPhone, så man via HBO-app’en kan få billede og lyd over på tv-skærmen via Apple TV-boksen i fuld kvalitet. Samtidig åbner HBO op for HD-opløsning på alle platforme. I dag sendes kun i SD-opløsning. Der er også premiere på en række nye serier i februar, melder HBO, uden dog at specificere hvilke der er tale om.

HBOs Xbox-app kommer i 1. kvartal af 2013. Der udvikles også en PlayStation 3-app, men der er ingen tidsramme for lanceringen. Herudover er HBO ved at opdatere nuværende apps, hvor der vil komme fejlrettelser.

HBO har også valgt at forlænge gratis-perioden for dem som allerede er kommet ind til slutningen af februar 2013. Læs mere om HBO på www.hbonordic.dk.

- Kilde: HBO Nordic twitter

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |