Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO er er gået ind i testfasen før lancering - FlatpanelsDK

HBO er er gået ind i testfasen før lancering

17 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Netflix åbnede sluserne i går og HBO reagerer nu på Netflixs lancering. HBO melder ud, at de er i gang med at teste den endelige tjeneste før lanceringen. Vi ved stadig ikke hvilke bokse, spilkonsoller og Smart TV HBO kommer ud på.

HBO er i testfasen

HBO er i sidste testfase, hvor de gør sig klar til lancering. Det blev tidligere meldt ud, at HBO skulle være klar i midten af oktober, så det er ved at være tid. HBO skriver på sin Facebook, der følges af mere end 67.000 nordiske brugere:

HBO er gået ind i testfasen
HBO er gået ind i testfasen af deres tjeneste før lancering


- ”Vi er i øjeblikket i gang med at teste vores service for at sikre den bedste kvalitet til Jer når vi lancerer. Vi kommer til at have nye og gamle sæsoner af dine favoritserier samt vise nye episoder senest 24 timer efter premieren i USA.”

HBO havde lovet at fortælle mere om understøttelsen af specifikke mediebokse, spilkonsoller og Smart TV i midten af september, men det ser ud til at den information trækkes helt frem til lanceringen – som lader til at være lige på trapperne.

Nu har du prøvet Netflix. Skifter du til HBO? Og hvad skal HBO byde ind med før du kan lokkes? Deltag i afstemningen og del din mening i kommentarfeltet herunder.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |