Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix kommer til Danmark i efteråret 2012 - FlatpanelsDK

Netflix kommer til Danmark i efteråret 2012

18 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Netflix har taget USA med storm og er nu større end den største tv-udbyder i USA. Til efteråret kommer Netflix til Danmark og Norden. Det beretter Politiken. 

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

Netflix kommer til Danmark

Netflix er den klart største on-demand tv-udbyder i USA. De har mere end 25 millioner kunder, der betaler 8 USD om måneden for adgang til film, tv-serier og dokumentarer, som streames via internettet – når du vil og hvor du vil. Billedkvaliteten overgår i mange tilfælde de komprimerede tv-kanaler herhjemme.

Netflix kommer til Danmark
Netflix giver adgang til tv-udsendelser når du vil og hvor du vil. Nu er de på vej til Danmark


Politiken beretter nu, at Netflix er på vej til Danmark i løbet af efteråret 2012. Her vil danskerne – og vores nordiske naboer – få adgang til film, tv-serier og dokumentarer á la carte. Netflix har ikke selv bekræftet, men det forlyder, at der længe har været forhandlinger med rettighedshavere.

- “Deres planer er at gå live i 2012”, siger Rene Sørensen, direktør i distributionsfirmaet Mis. Label, til Politiken.

Netflix koster 8 US dollar om måneden i USA. De gik også ind i Storbritannien i starten af 2012. Hvilket indhold der kommer til at indgå forbliver usagt, men det er givet, at vi ikke får adgang til det samme som amerikanerne. Det er dog allerede i dag muligt at få adgang til den amerikanske Netflix.

- Kilde: Politiken

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |