Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR NU (Web-Tv) til iOS & Android ude af beta - FlatpanelsDK

DR NU (Web-Tv) til iOS & Android ude af beta

03 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

DR præsenterede i marts 2012 deres DR NU-tjeneste til smartphones og tablets – dengang i beta. Nu er DR NU ude af beta og giver brugere af iOS og Android mulighed for at se direkte-Tv og tidligere udsendelser fra DR.

DR NU er ude af beta

DR rykker nu videre med planerne om at gøre videoindhold tilgængelig på mobile enheder. DR NU-tjenesten er nu officielt ude af ”beta”, og klar til danskernes behov for at se Tv på smartphones og tablets.

DR NU er klar til smartphone og tablet
DR NU er klar til smartphone og tablet

Med DR NU kan man se alle DRs Tv-kanaler direkte på sin Apple-enheder eller Android-enheder. Det er også muligt at se tidligere udsendelser eller forpremierer på kommende Tv-udsendelser. Siden beta-udgaven blev kørt i gang i marts, er der rettet en række småfejl og udfordringer, men overrodnet ser tjenesten identisk ud. Windows-mobiler er dog stadig ikke understøttet.

DR NU er klar til smartphone og tablet
DR NU kan også bruges sammen med AirPlay på Apple-enheder

DR NU er ikke en decideret app, men i stedet en hjemmeside, der er optimeret til de mobile enheder. Det er gjort med HTML5-standarden i stedet for Flash, der hidtil har været brugt til DR NU-tjenesten til PC/Mac-computere. Det forlyder dog, at DR NU til computere også kommer i en HTML5-udgave, og at DR derfor går helt væk fra Flash. Du får adgang direkte til DR NU på din iOS eller Android-enhed på www.dr.dk/nu-mobil. Prøv selv og fortæl os om dine erfaringer i kommentarfeltet herunder. Mon dette også varsler en lignende tjeneste til Smart TV? Vi håber…

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |