Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVil Panasonic bygge OLED-TV? - FlatpanelsDK

Vil Panasonic bygge OLED-TV?

12 Dec 2011 | Rasmus Larsen |

Kilder i Japan skriver, at Panasonic har påbegyndt opførslen af et 8,5. generations OLED-produktionsanlæg i Himeji, Japan. I første omgang sigter Panasonic mod at etablerede en enkel 8,5G pilot-produktionslinje.

Panasonic bygger OLED-TV

Samsung og LG har allerede sat OLED-TV i produktion og klargør en lancering af OLED-TV i 2012. Deres japanske konkurrent inden for Tv-skærme, Panasonic, lader også til at forberede sig på OLED-TV produktion.

Asahi.com siger, at Panasonic har bestilt produktionsudstyr til en pilot 8.5G OLED-produktionslinje. En 8.5G produktionslinje kan effektivt producere op til 55-60 tommer Tv. På nuværende stadie har Panasonic dog udelukkende planer om at køre interne tests på produktionslinjen. Såfremt der skal etableres en egentlig masseproduktion, har Panasonic behov for langt flere produktionslinjer.

Panasonics nuværende fabrik i Himeji producerer LCD-skærme, men kan på sigt konverteres til at producere OLED-TV, hvis de vælger at gå den vej.

OLED-lys
Panasonic fremviser en lysinstallation lavet af OLEDs


Panasonic afslørede for nylig en smartphone med OLED-skærm, hvilket også indikerer, at de er interesserede i teknologien. Virksomheden producerer desuden OLED-belysning, hvilket ses på billedet ovenfor.

- Kilde: Asahi.com

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |