Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee Ekstrakanaler går i luften i dag - FlatpanelsDK

YouSee Ekstrakanaler går i luften i dag

03 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

YouSee åbner i dag for deres Ekstrakanaler, hvor seeren selv kan supplere sin Tv-pakke med enkelt-kanaler. YouSee går i luften med i alt 70 forskellige kanaler lige fra finans og sport til underholdning og tegnefilm.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema med nyheder, anmeldelser og prissammenligning. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

YouSee Ekstrakanaler

YouSee har kaldt deres nye a la carte Tv for Ekstrakanaler. Ekstrakanaler går i luften fra i dag med i alt 70 kanaler, og erstatter samtidig det nuværende Favorit-tiltag, som YouSee har haft kørende i noget tid.

YouSee EKstrakanaler fra 3. oktober
YouSee EKstrakanaler fra 3. oktober

- ”Vi har været nødt til at genforhandle vores aftaler for at få ret til også at sælge kanalerne enkeltvis. Der er et par danske kanaler, jeg også gerne have set med i ordningen, men overordnet er jeg særdeles tilfreds med, at det er lykkedes os at få 70 kanaler med,” siger adm. direktør Niels Breining, YouSee. Det nye fritvalgs-produkt kaldet Ekstrakanaler, er et supplement til YouSees traditionelle Tv-pakker. For at få adgang til Ekstrakanaler, skal man som minimum have Grundpakken, og man skal mindst vælge fire af de 70 kanaler, oplyser YouSee. - ”Hvis man kun ser nogle få tv-kanaler eller kun interesserer sig for specifikke emner, vil vores nye koncept helt sikkert være et godt tilbud. Det er ikke fuldstændigt frit tv-valg, men det er et godt skridt i den rigtige retning, og det bedste vi kunne nå til enighed med tv-stationerne om på nuværende tidspunkt,” siger Niels Breining. Lige nu er der adgang til de fleste danske kanaler, dog med undtagelse af TV2, TV3, TV3+ og Kanal5. De 70 kanaler er inddelt i fire priskategorier og koster fra 10 til 40 kr. pr. måned. Man kan skifte kanaler fra måned til måned. For det fulde overblik se www.yousee.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |