TDC lancerer TV Apps på Tv-bokse - FlatpanelsDK
 
Vi spurgte ind til danskernes oplevelser med fladskærms-tv, reklamationer og præferencer. Her er de svar som vi fik fra omkring 1200 husstande og baseret på 4300 tv-skærme.
HbbTV er blevet aktuelt efter at DR er gået i luften med deres store streamingtjeneste, som kan ses via HbbTV. FlatpanelsDK har lavet en oversigt over hvilke Smart TV og tv-udbydere, der understøtter HbbTV.
Opdateres løbende. Tilbudsjagten er et simpelt koncept. Hver uge finder vi de bedste tilbud på fladskærms-tv og tilbehør i samarbejde med jer brugere. Alle tilbuddene samles her i Tilbudsjagten. Vær med!
LG har en række nye OLED-TV klar samt nye Ultra HD og Full HD skærme. LG introducerer deres helt nye webOS-baserede Smart TV platform, som viser gode takter. Kan 2014 blive året, hvor LG etablerer sig som den førende koreaner indenfor tv-innovation?
Fuldt overblik over Panasonic's 2014 fladskærme. Panasonic er færdig med plasma og satser nu på LCD og 4K. AX900 har "plasma-agtig" billedkvalitet. Der er desuden ny Life+ Smart TV, skærmspejling, twin-tuner og mere.
Alt hvad du skal vide om Samsung's 2014 tv, der dækker over Ultra HD, Full HD og buede skærme med masser af Smart TV funktionalitet. Der er ingen nye OLED-TV fra Samsung, og kun en enkelt plasma.
FlatpanelsHD
Her er du: Startside - Nyheder


TDC TV Apps
TDC lancerer TV Apps på Tv-bokse


Af Rasmus Larsen (@flatpanelsdk)
08 Sep 2011

Spring til Kommentarer

Kunder der har TDC TV og TDCs tv-boks får nu adgang til TDC Apps. De første seks er klar til at give danskere øjeblikkelig adgang til nyheder, vejret, musik, radio, billeder og et valgbarometer. Flere er på vej. TDCs direktør René Brøchner spår de nye muligheder en revolution for brugen af tv'et.

TDC er klar med TV Apps

Danskerne downloader millioner af Apps til deres smartphones. Men Apps er ikke længere kun forbeholdt mobilbrugere, og i 2011 har vi set hvordan Smart TV har fundet vej på markedet. Den tendens har TDC taget til sig og giver 120.000 danske Tv-hjem muligheden for at bruge en række Tv Apps på deres TDC TV-boks.

De første seks tv-apps fra TDC giver adgang til brugerens digitale billeder, vejret i hele verden, danske radiostationer, TDC Play (musiktjenesten), et Folketingsvalg 2011 barometer samt nyheder leveret af Jyllands-Posten. Om en måneds tid kommer også Berlingske Tidende med.

TDCs TV Apps via Tv-boksen
TDCs TV Apps via Tv-boksen


- ”Vi er overbeviste om, at særligt nyhederne vil få stor betydning. Den bliver afløseren for tekst-tv, hvor du udover at læse om begivenhederne også kan se tv-klip og pressefotos. Halvdelen af danskerne bruger dagligt tekst-tv, og vi tror meget på, at vores nyheds-app fremover vil dække dette behov”, siger direktør René Brøchner, TDC Privat.

René fortsætter og siger:
- ”Brugen af fri musik med TDC Play vil blive revolutioneret for vores kunder, fordi de nu får verdens største jukebox ind i deres stue. Og de kunder, der har backup med HomeDisk, får blandt andet adgang til deres billedbibliotek, så de kan vise alle billederne på fjernsynet”

TDCs TV Apps via Tv-boksen
TDCs TV Apps via Tv-boksen


Indtil videre vælger TDC at frigive alle seks tv-apps til alle kunder, men det er slet ikke utænkeligt, at der en dag kommer så mange og så varieret et udbud, at kunderne selv kan vælge tv-apps i en slags tv-app-store. Fremtiden vil i hvert fald være interessant for tv-kunder.

- ”Vi vil ikke længere kun bruge tv'et til klassisk tv-sening, men kommer til at bruge det til ting, som vi hidtil kun har brugt internettet til. Vores vaner vil ændre sig, fordi vi langt hurtigere og meget nemmere kan dele billeder og videooptagelser med hinanden samtidig med, at vi tilkendegiver vores holdninger om tv-shows eller film via sociale medier. Alt sammen sker direkte på tv'et, og det ser jeg som en revolution”, afslutter René Brøchner.

FlatpanelsDK så i dag systemet i funktion og det ser lovende ud. Brugeroplevelsen er flydende og der kan navigeres hurtigt og problemfrit rundt i en intuitiv brugerflade.

TDCs TV Apps via Tv-boksen
TDCs TV Apps via Tv-boksen


Om de seks tv-apps

Adgang til tv-apps: Tryk på den blå knap eller 'Mit TDC' på fjernbetjeningen. Naviger via piletasterne og ok-knappen på fjernbetjeningen.

TDC beskriver selv deres TV Apps således:

Nyheder: Live nyheder ligesom på internettet. Menuerne giver adgang til aktuelle nyheder (sorteret under temaer som fx kultur, sport, erhverv og politik) samt tv og foto. De kan vises i menuen eller i fuld skærmvisning.

Vejret: Adgang til vejret i stort set alle byer og steder i hele verden. Man navigerer til den ugedag, man vil se vejret for, som herefter vises i tretimers intervaller inden for det pågældende døgn. Nedbør, vindretning og vindstyrke oplyses også. Man kan naturligvis tilføje sine yndlingssteder til en favoritliste.

TDCs TV Apps via Tv-boksen
TDCs TV Apps via Tv-boksen


TDC Play: Fri adgang til over 10 mio. sange som en jukebox via tv'et. Adgang til musikken kan enten ske via den aktuelle inspirationsforside, TDC Plays hitlister eller egne playlister. Man kan desuden søge på kunstnere, album eller sange.

Radio: Med app'en kan man afspille de fleste danske radiostationer fra tv’et.

HomeDisk: App'en giver adgang til billeder, som brugeren har lagret på sin HomeDisk. De kan vises direkte på tv-skærmen. App'en giver både et overblik over billedmapper eller mulighed for at søge. Man kan også starte slideshows i fuld skærm.

Valgbarometer: App’en er en meningsmåling, som viser, hvordan TDC’s tv-kunder vil stemme til valget. Stemmen er anonym, og kunden har mulighed for at ændre sin stemme. Man skal naturligvis afgive sin rigtige stemme til folketingsvalget.

- Kilde: TDC

Afstemning


Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder
Annoncer

Populære
artikler