Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic presser på for standard for 3D-briller - FlatpanelsDK

Panasonic presser på for standard for 3D-briller

30 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

Vi skrev for nyligt, at CEA ønsker fælles standard for 3D-briller, og nu byder Panasonic og Xpand ind med en fælles standard kaldet M-3DI, der allerede får opbakning fra flere parter.

M-3DI – ny fælles standard for 3D-briller

Det skal være muligt at bruge 3D-briller på tværs af producenternes fladskærme, og nu begynder producenterne at åbne diskussionen om et sådan samarbejde.

Panasonics nuværende 3D-briller
Panasonics nuværende 3D-briller


Panasonic og Xpand (der allerede producerer universale 3D-briller i dag) byder nu ind med en standard kaldet M-3DI, som skal betyde, at man kan bruge de samme 3D-briller på alle Tv, PC-skærme og hjemmebiografer.

Lige nu støtter Panasonic, Hitachi, Xpand, ViewSonic, Changhong FUNAI, Hisense, Mitsubishi, Seiko Epson og SIM2 op omkring forslaget. Det bemærkes dog, at mange af de andre store producenter såsom Samsung, LG, Sony, Sharp og Toshiba alle mangler på listen.

M-3DI standarden foreskriver, at der anvendes infrarød til at kommunikere med skærmen, men også dette kan vise sig at blive et problem, da eksempelvis Samsung i deres 2011 modeller er gået over til at anvende bluetooth.

Med både Panasonics M-3DI og det seneste tiltag fra CEA, rykker vi nærmere universale 3D-briller, men vejen synes fortsat lang og bumpet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |