Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTo forskellige billeder på samme TV med Philips - FlatpanelsDK

To forskellige billeder på samme TV med Philips

16 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

Philips har netop præsenteret deres nye fladskærme for 2011 og samtidig bydes der på ny funktionalitet. Blandt nyhederne finder man den nytænkende Dual View Gaming-funktion, som i korte træk betyder, at du vha. to par 3D-briller kan se to forskellige billeder på samme skærm – samtidig.

Philips Dual View

Sony talte allerede om en lignende dual-view-funktion i 2010, men Philips er den første producent til at bringe det på markedet. Philips forestiller sig, at Dual View bliver særlig interessant for konsolspillere på f.eks. PlayStation 3.

Philips 9606K
Philips 9606K


Du kender sikkert allerede situationen, hvis du har en PlayStation eller Xbox. I de fleste multi-player spil opdeles skærmen i to – enten vertikalt eller horisontalt. På den måde kan man følge med i hvad der sker på modspillerens skærm, hvilket ikke er formålstjenligt.

Med Dual View Gaming kan man i stedet vise to helt forskellige billeder på samme skærm. Det kræver blot, at man tager et par 3D-briller på hver. Den ene brille viser kun billedet til spiller 1, mens den anden briller kun viser billedet til spiller 2. Billederne er dog blot i almindelig 2D, og altså ikke 3D.

På nuværende tidspunkt virker teknologien kun i spil og kun til PlayStation 3, fordi det er den eneste spilkonsol der understøtter 3D. Philips har overvejet at udvide det til andre områder, så to personer eksempelvis kan se hvert sit Tv-program eller børnene kan spille PlayStation, mens andre i lokalet ser Tv. Den største udfordring ligger i de to separate lydspor, melder Philips.

Se eventuelt videoen (optaget af Recordere.dk) herunder, hvor teknologien demonstreres.



Læs mere om Philips nye 2011 fladskærme her.

Kilde: Philips & Recordere.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |