Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips Blade – en ny slank monitor - FlatpanelsDK

Philips Blade – en ny slank monitor

11 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

Philips har nu to nye tynde monitors på gaden, der kan peppe dit hjem op. Den nye 22” ultra-slim Blade monitor og storebroderen i 23” er kendetegnet ved et strømlinet, moderne design og et ydre i sort højglans. LED-bagbelysningen har gjort det muligt at lave skærmen så tynd.

Intet kabelrod og ideel til film og spil

Med Philips Blade-monitoren ødelægges designindtrykket ikke af kabler, der hænger ned fra underkanten af skærmen; i den nye monitor indsættes kabler i bunden af skærmens base og ikke som normalt direkte i skærmen.

Philips Blade
Philips Blade

Monitoren har SmartTouch-kontrol, som er intelligente, touch-ikoner nederst på skærmen, der erstatter knapper, som normalt stikker ud fra skærmens kontrolpanel. SmartTouch-ikonerne reagerer ved et let tryk med fingeren og kan f.eks. starte skærmen eller ændre lystyrke og kontrast. Blade skærme har en responstid på 2ms, en opløsning på 1920x1080 pixels, 250 cd/m2 lysstyrke og er baseret på TN-paneler. Ud over VGA- og HDMI-indgang er der også audio-udgang på skærmen. Det betyder, at du kan tilkoble hovedtelefoner eller højtalere.

Philips Blade
Philips Blade

Begge Philips monitors lever op til markedets højeste krav om bæredygtighed. Alle plastik-komponenter er fuldt genanvendelige og fri for forureningskilder. LED-teknologien er uden kviksølv og lever op til alle de nyeste energi-standarder, fortæller Philips. Philips 224CL2SB (22”) og 234CL2SB (23”) er nu i butikkerne og sælges til den vejledende pris af henholdsvis 1.580 DKK og 2.000 DKK..

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |