Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFCK mod Chelsea: Første 3D-produktion i Danmark - FlatpanelsDK

FCK mod Chelsea: Første 3D-produktion i Danmark

18 Feb 2011 | Rasmus Larsen |

Når FCK tørner sammen med Chelsea i Parken på tirsdag, står der mere produktionsudstyr i Parken end normalt. Det skyldes, at kampen, som den første herhjemme, bliver produceret og vist i 3D. Det er Viasat Sport, der håndterer hele 3D-produktionen.

FCK mod Chelsea i 3D

Når der produceres i 3D, kræver det særligt udstyr, og det betyder, at Viasat Sport, som står bag produktionen, skal nå at afvikle to produktioner i løbet af kampen - en HD-udgave og en 3D-udgave. Kampen i 3D vil blive sendt i både Danmark, Sverige og Norge.


FCK mod Chelsea kan ses i 3D

- ”Det bliver virkelig spændende at se, hvordan FCK klarer sig mod Chelsea. Men for os i Viasat glæder vi også lige så meget til afviklingen af 3D-udgaven. Vi kommer jo faktisk til at skrive dansk fodboldhistorie med den produktion”, siger adm. direktør i Viasat, Jesper Grønholdt. Viasat lancerede som den første Tv-distributør i Danmark en 3D-tjeneste for to måneder siden. Viasats kunder med en 3D skærm kan leje 3D-film og se sport som blandt andet FCK-kampen på tirsdag. Indtil videre har Viasat sendt ishockeykampen Pittsburgh Penguins mod Washington Capital den 1. januar i år og golfturneringen Sony Open på Hawaii i midten af januar. Derudover kommer Viasat til at vise flere af forårets UEFA Champions League-kampe i 3D.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |