Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O lancerer Beo6 – erstatter Beo5 - FlatpanelsDK

B&O lancerer Beo6 – erstatter Beo5

22 Dec 2010 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har lanceret en ny multi-funktion fjernbetjening, der erstatter den velkendte Beo5. Den nye Beo6 fjernbetjening har blandt andet fået større og bedre skærm med optical bonding og er i butikkerne nu.

Bang & Olufsen Beo6

Bang & Olufsen har præsenteret deres nye Beo6 fjernbetjening, som kan styre alt lige fra B&Os fladskærme og musikanlæg til lys i hjemmet. Beo6 erstatter også Beo5 med øjeblikkelig varsel.

Beo6 skal ses som en naturlig udvikling af Beo5 og derfor er der heller ikke bragt de helt store revolutioner på banen. Den primære forskel skal findes i en større skærm, der nu måler 2,8-tommer kontra 2,4-tommer i den gamle Beo5. Skærmen har fået en højere opløsning på 320x240 pixels, hvilket angiveligt forbedrer billedkvaliteten markant. Derudover har Beo6 nu også fået WIFI-understøttelse, hvilket bruges til to-vejs kommunikation med de B&O-enheder som understøtter dette, men her på siden har vi naturligvis mest fokus på dét der rimer på"skærm".

B&O Beo6
B&O Beo6


Skærmen udnytter tilmed optical bonding teknologi, hvilket betyder, at det beskyttende glas på fronten lukker helt tæt på skærmen bagved. Ved at eliminere afstanden mellem skærm og glasfront, kan man reducere reflektioner i skærmen og derved opnå bedre læsbarhed og bedre billedkvalitet i særligt oplyste lokaler.

Nu med ægte touch

Skærmen på Beo6 fjernbetjeningen har et ægte berøringsfølsomt panel og reagerer på berøring som man kender det fra mobiltelefoner, dvs. uden forsinkelse. På den gamle Beo5 aktiveredes kommandoer på skærmen ved at holde fingeren på skærmen i ½-1 sekund.

Disse ændringer af skærmen betyder i sidste ende, at tykkelsen er reduceret en anelse – dog forbliver den grå underdel identisk.

Beo6 er i butikkerne nu til en pris på 4.150 kroner. Der skal herudover tilkøbes en bordlader til 645 kroner eller en væglader til 695 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |