Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony præsenterer Google TV den 12. oktober - FlatpanelsDK

Sony præsenterer Google TV den 12. oktober

27 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

Det har længe været kendt, at Sony og Google er gået ind i en aftale for at bringe Sony fladskærme med Google TV internetplatformen på markedet. Nu er der også sat dato på, og Sony vil præsentere deres fladskærme med Google TV d. 12. oktober.

Sony Google TV er nu officiel: Sony Google TV officiel - med fuldt tastatur.


Sony Google TV 12. oktober

Der har været meget omtale af Googles nye internet-løsning til fladskærme kaldet Google TV. Sony var blandt de første på banen til at offentliggøre et samarbejde med Google, og svenske People of Lava har også en fladskærm med Google TV på vej.

Sony Google TV
Sony Google TV


Sony har endnu ikke afsløret nogen detaljer, men der er sendt invitationer ud til den amerikanske præsentation af Sonys nye fladskærm med Google TV, som angiveligt skal hedde NSX-46GT1. Der forventes også at komme en Blu-ray fra Sony med Google-platformen indbygget.

Fladskærmen skal præsenteres d. 12. oktober, og du kan naturligvis læse meget mere om Sonys nye fladskærm her på FlatpanelsDK umiddelbart efter præsentationen.

Så sæt kryds i kalenderen eller tilmed dig vores Nyhedsbrev for at få mere information.

Kort om Google TV

I korte træk er Google TV en internet-løsning, der skal give adgang til internettet og dets mange muligheder - direkte på fladskærmen. Det vil være muligt at gå på YouTube, filmudlejning, Google Maps, samt søge på tværs af internettets mange tjenester. Endeligt vil Google TV også have en velfungerende internet-browser.

Google TV kan således indbygges i de andre producenters fladskærme, og det er det Sony ønsker med deres kommende fladskærme med Google TV. Der kommer også Google TV-produkter, som separate bokse.

Læs mere og se en video omkring Google TV her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |