Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer Art LED i Mokka-design - FlatpanelsDK

Loewe lancerer Art LED i Mokka-design

13 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

Loewe præsenterede flere nye fladskærme på IFA, herunder Connect LED-serien, men også Art modellen lanceres ny i en ny version. Den skal hedder Art LED, og som navnet antyder kommer den nu med LED, men også med et nyt Mokka-design, 200 Hz og indbyggede DR+ mediefunktioner, hvis det ønskes.

FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds.

Loewe Art LED

Loewe Art LED er den nyeste udgave af Loewes Art serie, der i nuværende generation kendes som Art SL. Art LED vil første og fremmest have et tyndere design, men Loewe introducerer også det nye Mokka-finish, sammen med de to nuværende højglans sort og højglans hvid-finish.

Loewe Art LED
Loewe Art LED

Art LED bygger naturligvis på Loewes velkendte individualiseringsfilosofi, og det betyder også, at modellen kan placeres på forskellige typer stande eller vægmonteres efter behag. Loewe Art LED skal lanceres i 32 og 40 tommer i 2010 og i starten af 2011 kommer der også en 46 tommer version. De to største modeller vil have 200 Hz og et Edge LED backlight. Der er desuden indbygget USB-port samt 2x20 W højttalere og en 40 W subwoofer.

Loewe Art LED
Loewe Art LED

Loewe nævner desuden, at Art LED er klar til MediaText, der betragtes som næste generation af tekst-Tv. Flere producenter presser allerede på for at få indført MediaText i Europa, og i Tyskland understøttes det allerede visse steder.

Valgfri DR+ funktioner

Art LED laves ikke som standard med DR+ funktionalitet, men det kan indbygges hvis det ønskes. DR+ er Loewe bud på en multimediaharddisk, hvor der kan optages Tv-signaler og hvor der gives mulighed for at sætte direkte Tv-signaler på pause.

Loewe Art LED
Loewe Art LED

Vælges DR+ får brugeren adgang til Loewes MediaNet internet-funktion, hvor der kan nås adgang til forskellige internet-tjenester såsom YouTube. MediaNet har tilmed en indbygget Opera-browser, så der kan navigeres frit på nettet (uden Flash). Loewe Art LED lanceres i Norden i oktober/november i 32 og 40 tommer. 40” får vejledende pris på 26.999 inkl. DR+. 46 tommer modellen kommer i februar 2011.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |