Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips lancerer Econova - grønneste Tv nogensinde - FlatpanelsDK

Philips lancerer Econova - grønneste Tv nogensinde

09 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

På IFA 2010 har Philips lanceret deres nye Econova TV, der er Europas grønneste LED baserede TV. Tv’et kommer blandt andet med en fjernbetjening der drives af solenergi. Econova er blevet tildelt European Green TV 2010-2011 af EISA-udvalget, fordi det tager en holistisk tilgang til energiforbrug.

Green TV 2010-2011

Philips Econova (42PFL6805) blev tildelt European Green TV 2010-2011 af EISA på grund af det meget lave energiforbrug og de nye måder at integrere energi-reducerende teknologier, såsom den soldrevne fjernbetjeningen. Se alle EISA Awards her

Philips Econova TV
Philips Econova TV


Holistisk miljøvenligt design

Som Europas grønneste Tv forbruger Philips Econova LED-belysning til at reducere energiforbruget med op til 60% - det laveste i sin kategori - uden at gå på kompromis billedkvalitet, siger Philips. I sparetilstanden bruger Econova kun 40 watt.

- “Philips Econova er designet til reducere energiforbruget med 60 procent. Econova er fremstillet af genbrugt aluminium og bruger Zero Power Switch-funktion. Det betyder, at tv’et ikke bruger energi, når det er slukket. Med Econova tager Philips sammen med brugeren et betydeligt skridt mod at mindske miljøpåvirkningen ved at se tv," siger Max Hellström, PR Manager i Philips Consumer Lifestyle.

Philips Econova TV
Philips Econova TV


Og med Econova LED TV, er slukket virkelig slukket. Dens Zero-Watt afbryder betyder, at - i modsætning til andre Tv på markedet - når du slukker Tv’et, sænkes strømforbruget til 0 watt.
Econova LED TV er tilmed lavet af materialer, der er lette at genanvende og har været brugt før. Alligevel udstråler Econova kvalitet takket være dens aluminiumsramme.

Philips Econova TV
Philips Econova TV


Med Econova følger også en soldrevet fjernbetjening. Den soldrevne fjernbetjeningen henter sin energi fra det naturlige dagslys, hvilket betyder, at man ikke behøver at skifte batterier.

Endeligt har Tv’et en 2-i-1 fod, som kan fungere både som regulær stand og som en vægmonteringsløsning.

Philips Econova 42PFL6805H er tilgængelig i 42 tommer i Europa fra september. Ingen pris er angivet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |