Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlayStation 3D Blu-ray opdatering til september - FlatpanelsDK

PlayStation 3D Blu-ray opdatering til september

12 Jul 2010 | Rasmus Larsen |

Sony opdaterede for nylig deres PlayStation 3 til at kunne håndtere 3D spil og frigav samtidig 4 af slagsen. Opdateringen som også tillader afspilning af 3D Blu-ray film kommer til september melder Sony.

3D Blu-ray på PS3 til september

Sony valgte ikke at frigive deres to 3D opdateringer på samme tid, og PlayStation 3 kan endnu ikke klare 3D Blu-ray film. Det kan den dog til september, hvor Sony frigiver den næste 3D opdatering.

Sony PlayStation 3 nu klar til 3D
PS3 nu klar til 3D


Det er Sonys Mick Hocking, der er senior director ved SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) som har udtalt i forbindelse med et arrangement i London, at den endelige 3D opdatering kommer til september 2010.

Sony har hele tiden sagt efteråret 2010, men nu ser det således ud til, at det bliver det tidlige efterår fremfor det sene efterår.

Opdateres også med 3D fotos

Sony stopper dog ikke her. Der skal angiveligt også indbygges understøttelse af 3D fotografier på PS3. Dette giver mening fordi Sony netop har lanceret to kameraer, som kan tage panoramabilleder i 3D.

Der bliver desuden mulighed for at modtage 3DTV vha. den Tv-tuner som findes til PlayStation 3 og endeligt bliver det muligt at se de mange YouTube 3D videoer, som allerede ligger på YouTube nu, direkte på PlayStation 3.

Hocking understregede også, at Sony har store forventninger til 3D og at 3D spil vil få en markant rolle i fremtiden. Sony har på nuværende tidspunkt fire 3D spil, og inden året er omme, er Gran Turismo 4 og Killzone 3 også tilgængelige i 3D udgaver.

Gran Turismo 5 3D
Gran Turismo 5 3D


Hocking mener også, at samtlige spilgenre kan få gavn af 3D effekten. Det forventes at opdateringen frigives i forbindelse med IFA 2010 forbrugerelektronikmessen i Berlin, som afholdes i starten af september.

PlayStation 3 koster i dag lidt over 2000 kroner og ligner således et godt bud på en 3D Blu-ray afspiller, selv hvis man ikke ønsker at anvende spil-mulighederne i konsollen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |