Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGå ikke glip af én eneste VM-kamp til sommer - FlatpanelsDK

Gå ikke glip af én eneste VM-kamp til sommer

20 May 2010 | Rasmus Larsen |

Når sommerens VM-brag i Sydafrika er i fuld gang, behøver du ikke at misse de vigtige kampe selvom du er på job, siger Canal Digital. Danmarks første kamp spilles eksempelvis klokken mandag d. 14. juni klokken 13.30, men med en  HDTV-box med harddisk kan du optage alle 64 VM-kampe i HD-kvalitet med nogle få tryk på fjernbetjeningen.

FlatpanelsDK kører i disse dage et HD Tema, hvor vi kigger på VM 2010, der sendes i HD, fortæller om nyheder på HD-fronten og bringer en stor test af billedkvaliteten på de forskellige tv-udbyderes net.

Gå ikke glip af de vigtige kampe

Fodbold slutrunder er altid præget af et meget spredt kampprogram, hvor visse kampe desværre spilles midt på dagen, lige i arbejdstiden. Arrangørerne har heller ikke taget højde for, at danskerne altså arbejder på en mandag klokken 13.30, hvor Danmark spiller på Holland. Men det er der råd for. Dette sætter Canal Digital fokus på i forbindelse med VM 2010. Når fodbold-VM i Sydafrika løber af stablen fra d. 11. juni til d. 11. juli, kræver det ikke andet end nogle få tryk på fjernbetjeningen for Canal Digitals kunder, så optager Tv-boxen med harddisk automatisk alle 64 kampe i den bedste HD-kvalitet, siger Canal Digital.

Alle VM-kampe i HD
Alle VM-kampene sendes i HD

- ”Det fantastiske ved optagesystemet er, at man lynhurtigt kan sætte systemet op til at optage enkelte eller samtlige VM-kampe. Digitalboksen sørger for at optage alle kampe. Det kræver kun nogle enkelte tryk på fjernbetjeningen. Det betyder, at det nu er slut med at gå glip af noget, fordi man ikke er hjemme eller er på job, når Danmark spiller kamp tidligt på dagen,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital. De 64 fodboldkampe vises af DR HD samt på to helt nye HD-kanaler – TV 2 VM HD og Canal9 VM HD – som er skabt specielt til at optimere fodboldoplevelsen hjemme i stuen. Dermed bliver det ikke bare nemt at optage kampene på grønsværen, det bliver også i den bedste kvalitet.

Brian Laudrup
Brian Laudrup og Søren Colding fejrer Brasilien mål

- ”Den unikke kvalitet, vi sender VM i, ryger direkte med over på digitalboksen. På den måde sikrer vi, at man absolut ikke går glip af noget. Er man i tvivl om en dommerafgørelse, så kan man så let som ingenting gense episoden på digitalboksen, hvor man selvfølgelig kan pause, spole og afspille i slowmotion. Med den høje HD-kvalitet bliver det næsten nemmere for seeren at afgøre et straffespark end for dommeren,” siger Catja Middelboe Andersen. For at opleve tv-billeder i HD-kvalitet skal man have en HD-ready fladskærm, en HDTV-box og adgang til HD-kanaler. Læs mere på www.canaldigital.dk. - Canal Digital pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |