Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKan du følge Danmark ved VM 2010 i HD? - FlatpanelsDK

Kan du følge Danmark ved VM 2010 i HD?

14 May 2010 | Rasmus Larsen |

Vi skal naturligvis alle sammen følge Danmark til VM 2010 i Sydafrika. Hvis du ikke allerede har forberedt dig, så er det ved at være på tide, for alle kampene sendes nemlig i HD kvalitet. Men kan du også se dem i HD? Det hjælper Flatpanels dig med.

FlatpanelsDK kører i disse dage et HD Tema, hvor vi kigger på VM 2010, der sendes i HD, fortæller om nyheder på HD-fronten og bringer en stor test af billedkvaliteten på de forskellige tv-udbyderes net.


Følg Danmark i HD kvalitet

Alle kampe fra VM 2010 i Sydafrika sendes i HDTV. Det giver alle fladskærmsejerne mulighed for at se kampene i den høje HD opløsning, men det kræver også, at du har det rette udstyr til at modtage HD. Det bør du derfor overveje nu, da der kun er en lille måned til VM 2010 starter.

Følg Danmark under VM 2010
Følg Danmark i HD under VM 2010


Har du ikke det rette udstyr, så er det på tide at tænke over sagerne. Afhængigt af, hvordan du modtager dit Tv-signal i dag, så skal du have de rette tunere til at modtage HD kanalerne.

Kabel-tv: DVB-C tuner med mpeg4
Parabol-Tv: DVB-S med mpeg4
Antenne-Tv: DVB-T med mpeg4

Tunerne kan enten være indbygget i dit Tv, hvilket du kan undersøge ved at slå modelnummeret for din fladskærm op på producentens hjemmeside, eller stå som en separat boks. Bemærk, at mpeg2 ikke er nok for at kunne modtage HD; dit Tv skal også kunne modtage mpeg4.

Alle VM-kampe i HD
Alle VM-kampene sendes i HD


Modtager du allerede DR HD i dag, vil du med al sandsynlighed også kunne modtage TV2 og CANAL9s to HD kanaler, der oprettes i forbindelse med VM 2010.

Du bør dog være opmærksom, at hvis du modtager via husantenne/stueantenne (DVB-T), så kan du kun modtage DR HD, og ikke TV2 HD og CANAL9 HD, som også sender mange af VM kampene i HD. Kun hos Canal Digital og YouSee kan du se samtlige kampe fra VM 2010 i HDTV kvalitet.

Herudover skal CANAL9 naturligvis også være omfattet af din tv-pakke, da det er en betalingskanal.

Læs også kommentarerne til denne artikel, hvor der er besvaret - og besvares - mere specifikke spørgsmål.

VM 2010 spilles i perioden 11. juni – 11. juli. Vi glæder os.

Følg også med i næste uge, hvor vi kører et HDTV Tema og hvor vi fortæller meget mere om HD og VM 2010. Der kan også ses frem til en interessant test af billedkvaliteten på HD kanaler hos de forskellige udbydere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |