Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-espn.jpg" alt="ESPN 3D kanal"></div>ESPN på vej med 3D kanal – sender VM i 3D - FlatpanelsDK ESPN 3D kanalESPN på vej med 3D kanal – sender VM i 3D">

ESPN 3D kanal
ESPN på vej med 3D kanal – sender VM i 3D

19 Jan 2010 | Rasmus Larsen |

FlatpanelsDK kunne i sidste uge berette, at Discovery er på vej med en 3D kanal, og nu kan vi komme med mere nyt på 3D fronten. ESPN er på vej med deres version af en 3D kanal, som allerede kommer op og køre op til VM 2010 i Sydafrika til sommer, der også filmes i 3D.

ESPN lancerer 3D kanal

ESPN er blandt USA's største sportskanaler og findes allerede i Danmark hos Canal Digital. Nu lancerer ESPN en 3D kanal, som allerede vil køre om ganske få måneder.

ESPN bliver således den første 3D kanal overhovedet, som skal levere 3D indhold til brugere med de nye 3DTV. Herefter følger Discovery med en 3D kanal i 2011. 3D kanalen vil være baseret på samme system som Discovery kanalen og som andre 3D enheder, og således kræve 3D briller.

ESPN 3D kanal
ESPN er på vej med 3D kanal


- "ESPN's commitment to 3-D is a win for fans and our business partners," siger George Bodenheimer fra ESPN.
"ESPN 3D marries great content with new technology to enhance the fan's viewing experience and puts ESPN at the forefront of the next big advance for TV viewing."

ESPN starter ikke uden erfaring for i to år har folkene bag ESPN testet 3D og anvendelsen i forbindelse med live-sport. Man har også testet det ved en række større begivenheder, herunder ved Amerikanske fodbold-kampe.

Fodbold VM 2010 i 3DTV
VM 2010 i fodbold sendes i 3D


Fodbold VM 2010 i Sydafrika i 3D

ESPN 3D vil sende live 3D sport fra fodbold VM i Sydafrika, hvor man lægger ud med den første kamp d. 11. juni imellem Sydafrika og Mexico.
ESPN vil i alt sende 25 kampe fra VM 2010 i fodbold i 3D, men det bekræftes dog ikke, om Danmarks kampe også vil blive transmitteret i 3D.

ESPN vil desuden vise 3D fra en række andre sports-ligaer, herunder Amerikansk Fodbold (BCS 2011), NBA basketball, NFL baseball, og college-sport. ESPN bekræfter også, at man vil sende Summer X Games, der er en samling af ekstrem sport. Flere sportsudsendelser kommer på senere siger ESPN.

ESPN 3D kanal
ESPN er på vej med 3D kanal


ESPN lover, at man vil sende minimum 85 live sports-events i løbet af det andet halvår af 2010, hvor kanalen går i luften. Sport er en af de aktiviteter, som gør sig specielt godt i 3D understreger ESPN i øvrigt.

- "This is a turning point for 3-D," siger CEO Gary Shapiro fra Consumer Electronics Association.

ESPN 3D kanal
ESPN er på vej med 3D kanal


ESPN 3D i Danmark

ESPNs nye 3D kanal lanceres i første omgang i USA og ESPN har ikke bekræftet, hvorvidt kanalen også kommer til at køre udenfor USA.

ESPN America kan pt. ses herhjemme hos Canal Digital, der sender den via parabol.

Vi har henvendt os til Canal Digital og afventer svar på, hvilke planer Canal Digital har mht. ESPN og Discoverys 3D kanaler. Læs mere herom i en senere artikel. Canal Digital har senest opsendt en ny satellit i kredsløb om jorden, som blandt andet er reserveret til 3D kanaler.

Læs mere om 3D og de nye 3DTV, og 3D Blu-Ray afspillere i vores store 3DTV Tema.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |