Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-samsungb8500.jpg" alt="Januar-udsalg på fladskærme"></div>Januar-udsalg på fladskærme? - FlatpanelsDK Januar-udsalg på fladskærmeJanuar-udsalg på fladskærme?">

Januar-udsalg på fladskærme
Januar-udsalg på fladskærme?

04 Jan 2010 | Rasmus Larsen |

Januar-udsalg på fladskærme? Ikke rigtig, og så alligevel. 

Januarudsalget 2015 er i gang! Vi opdaterer januarudsalg 2015 her

De fleste butikker skilter i disse tider med januar udsalg på stort set alle varer. Jeg kunne endda tage den kashmir sweater jeg havde fået i julegave tilbage til Magasin umiddelbart efter juledagene og få den byttet til to af samme salgs – for samme pris.
Men er der på samme måde tilbud januar-tilbud på fladskærme? Og hvordan ser man sig for i junglen? Det fortæller vi her, og giver vores bud på nogle af de bedste januar tilbud på fladskærme.

Samsung B8050
Samsungs LED-TV


Fladskærme til spotpriser

FlatpanelsDK har samlet en liste af fladskærms-Tv, som lige nu kan erhverves til rene spotpriser, men man skal være hurtig hvis man skal have fingrene i en af modellerne, som så småt er ved at være udsolgt.


Panasonic V10:
Panasonics V10 serie er faldet næsten latterligt meget gennem 2009, for mens den indledningsvis var prissat højt, er prisen nu faldet, så den er blandt de billigere fladskærme. Det betyder, at man får ufatteligt meget billedkvalitet for pengene ved at vælge V10 modellen, som er en af Panasonics absolutte topmodeller.
Link til forhandler og pris
Link til test


Samsung B8050:
Hvorfor købe Samsung topmodel indenfor LED-TV til tårnhøje priser i butikkerne, når du kan få den langt billigere på nettet? Modellen står til at blive udskiftet om få måneder, så det er formentlig nu man skal slå til.
Link til forhandler og pris
Link til test


Panasonic X10Y:
Panasonics X10Y serie har været meget populær, fordi den startede prismæssigt attraktivt. Nu er den dog nede i et prisleje, som er næsten urealistisk billigt for så meget billedkvalitet. X10 serien står også til at blive udskiftet snart, men falder nok ikke meget mere i pris.
Link til forhandler og pris
Link til test


Sony W5500:
Sonys W5500 serie har opnået en del popularitet, og er nok den Sony model, hvor man får mest billedkvalitet for pengene. Godt nok er der lidt problemer med ujævnt lys på nogle af modellerne, men man kan også få en problemfri model. Prisen er faldet meget på 40 tommer versionen.
Link til forhandler og pris
Link til test


Samsung B855
Kan man få fat i en model af Samsungs 50” plasma-Tv som ikke brummer/støjer, så får man med B855 et af de bedste Tv på markedet i dag. Og så er modellen lige så slank som Samsung LED-TV – altså under 3 cm. Prisen er efterhånden også faldet til et niveau, som er ret attraktivt for Samsungs top-serie.
Link til forhandler og pris
Link til test

Fladskærms-udsalget er ud-salg

De fleste fysiske butikker lokker i januar måned med kraftige prisreduktioner på fladskærme. Det er lokkende at springe på, men elektronik sælges sjældent til spotpriser med mindre, der er tale om ældre varer.

Sony W5500
Sony W5500


Og de fladskærme der ryger over disken her i januar til spotpriserne er typisk ældre modeller. Ikke nødvendigvis udgåede varer, men varer der står til at blive udskiftet indenfor ganske kort tid. Der er som sådan ikke noget galt i at købe disse produkter, for selvom fladskærmsmarkedet går hurtigt, behøver en ½ år gammel model jo ikke nødvendigvis at være dårlig.

Næ, problematikken for fladskærmenes priser i januar ligger mere i, at man hele tiden har kunnet få modellerne til disse lave priser – og endda endnu lavere priser. Man skal blot handle på nettet.

For selvom de fysiske butikker sætter priserne ned her i januar, følger netforhandlerne en lidt anden prisstruktur, fordi markedet er mere gennemsigtigt. Så mens du her i januar kan købe produkter til lave priser i butikkerne, kan du typisk bare blive hjemme i sofaen og købe over nettet til endnu lavere priser.

Panasonic X10
Panasonic X10


Og så alligevel

Alligevel kan man dog godt sige, at januar står i udsalgets tegn for fladskærmene. De nye fladskærme plejer nemlig at ramme markedet i marts/april/maj, så derfor er der en naturlig udskiftning.

Samsung B850
Samsung B850


Og de mange netforhandlere har op til udskiftningen, sænket prisen løbende gennem 2009. Det betyder, at de fleste fladskærms-modeller der står til udskiftning her i forbindelse med CES 2010 januar-messen i Las Vegas, således er faldet utroligt meget i pris. Sagt på en anden måde; man kan gøre et godt køb hos netforhandlerne her i januar lige før de nye modeller lanceres til højere priser.

Vi har fundet en række fladskærms-Tv som er faldet utroligt meget siden introduktionen, og som man her i januar kan købe til rene spotpriser.
Men man skal være hurtig for flere af modellerne er allerede så småt ved at blive utilgængelige på markedet.

Panasonic G10
Panasonic G10

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |