Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital lancerer ny optagelses-funktion - FlatpanelsDK

Canal Digital lancerer ny optagelses-funktion

18 Dec 2009 | Rasmus Larsen |

Jesus og Josefine, Desperate Housewives, CSI: New York, Top Gear eller De unge mødre.
Vi har alle tv-serier, vi troligt følger med i uge efter uge – og ikke ønsker at gå glip af. Og nu behøver du ikke længere ærgre dig over at have misset endnu et afsnit af din ynglings serie. Canal Digital lancerer serieoptagelse, som betyder, at du kan optage en hel tv-serie med blot to simple tryk på fjernbetjeningen. 

Serie-optagelser

Canal Digital lancerer en ny serieoptagelses-funktion. Denne gør, at du kan optage en hel tv-serie uden selv at huske på, hvornår de enkelte afsnit kommer. Du kan med blot to klik på optageknappen optage en hel tv-serie og dermed se samtlige afsnit, præcis når det passer dig. - ”Man behøver ikke længere at undersøge tidspunkt og programmere optagelser af flere omgange. Du trykker bare på serieoptagelse på fjernbetjeningen, så sørger din tv-boks for, at alle afsnit bliver optaget - ligegyldigt om afsnittet bliver vist mandag eller tirsdag eller kl. 20 eller 21 eller det pludselig skifter tidspunkt. Det er ekstremt nemt og skønt at kunne se sin favorit tv-serie, når det passer en selv,” siger kommunikationschef hos Canal Digital, Catja Middelboe Andersen.

Canal Digitals HDTV boks opdateres med serie-optagelse
Canal Digitals HDTV boks opdateres med serie-optagelse

Skræddersyede Tv-oplevelser

Serieoptagelses-funktionen er en del af Canal Digitals strategi om at skræddersy tv-oplevelsen til den enkelte forbruger. Og den nye funktion på HDTV-boxen med harddiskoptager er helt sikkert kærkommen for mange i en travl hverdag eller som nu i julen, hvor mange ikke er hjemme, når favoritprogrammerne løber over skærmen: - ”Vi arbejder hele tiden på at gøre tv-oplevelsen så optimal for den enkelte forbruger som muligt. Og det at kunne optage enkelte programmer eller nu også serier, gør det meget nemt og praktisk for forbrugeren. Du kan simpelthen se akkurat, hvad du har lyst til, når det passer dig - og selvfølgelig i Canal Digitals fantastiske kvalitet,” siger Catja Middelboe Andersen.

Canal Digital HDTV kan nu optages i serier
Nu kan du optage HDTV i serier

Du kan lave serieoptagelser på næsten alle Canal Digitals tv-kanaler. Disney Channel og National Geographic er endnu ikke sat op til serieoptagelse, men også disse vil være sat op inden for nærmeste fremtid. Har du kommentarer til Canal Digitals nye serieoptagelses-funktion, opfordrer Canal Digital til at skrive på [email protected].

Kommer efter nytår

Den nye funktion lanceres for kunder med privat parabol, og kommer i løbet af første kvartal næste år også til Canal Digital kunder med kabel-tv. Læs mere mulighederne med Canal Digitals HDTV-box med harddiskoptager - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |