Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O lancerer BeoVision 7-55 med LED - FlatpanelsDK

B&O lancerer BeoVision 7-55 med LED

11 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

BeoVision 7-55 er et yderst alsidigt Full HD fjernsyn, der kan byde på det nyeste inden for 55" LED-baseret backlight-teknologi med lokal dæmpning og scannende backlight. 
FlatpanelsDK modtager BeoVision 7-55 til en test i næste uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for direkte besked når testen er online

BeoVision 7-55 indeholder den raffinerede Bang & Olufsen videoplatform, der giver adgang til nogle af de bedste videosignalbehandlere på markedet. Bang & Olufsen har desuden tilføjet dobbelt billedopdateringshastighed (100/120 Hz) med bevægelseskompensation og scannende backlight. Disse teknologier reducerer væsentligt det slør, der er typisk for LCD-teknologi og bevirker, at ansigtsudtrykkene i billeder med hurtige bevægelser, såsom sportsudsendelser, bliver næsten usynlige. Med BeoVision 7-55 fås et skarpt og klart billede – selv i scener med hurtige bevægelser.

BeoVision 7-55
BeoVision 7-55

LCD-skærmen i BeoVision 7-55 anvender et direkte LED-baseret backlight med lokal dæmpning, hvilket giver en bedre kontrast. Fjernsynet har de nyeste funktioner, der sørger for en skarp billedkvalitet. Endvidere indeholder det et sofistikeret digitalt surround sound-modul og, som et af de få fladskærmsfjernsyn i verden, en integreret Blu-ray-afspiller. - ”BeoVision 7-55 er raffinement, enkelhed og elegance i fysisk form lige fra den fløjlsbløde soft touch-overflade til dvd-skuffens lydløse, blide bevægelse. Valget af materialer og farver samt det omhyggelige håndværk gør dette fjernsyn til meget mere end summen af sine dele”, forklarer Senior Product Manager Ole Moltsen.

BeoVision 7-55
BeoVision 7-55

Mange placeringsmuligheder

BeoVision 7-55 er en af de meget få fladskærme i verden, der er designet til at stå på gulvet, og samtidig er yderst fleksibelt mht. den ideelle synsvinkel. Selvom fjernsynet er tiltænkt en placering på gulvet, giver valget mellem en lav eller høj motoriseret gulvstand og et fast beslag til placering tæt på væggen mulighed for individuel og personlig tilpasning. Dette gør sig gældende, uanset om BeoVision 7-55 er en del af en surround sound-opstilling eller anvendes som selvstændigt fjernsyn. De motoriserede løsninger giver dig mulighed for at forudindstille fjernsynets vinkel til brugeren: Når du tænder for fjernsynet, drejer og vipper det, så du får den optimale synsvinkel og kan nyde den fuldendte billed- og lydoplevelse. Alt dette styres med et tryk på en enkelt knap på Beo5 fjernbetjeningen.

BeoVision 7-55
BeoVision 7-55

De mange forskellige farver giver yderligere valgfrihed: sølv (ufarvet aluminium), sort, blå, mørkegrå og rød.

Uovertruffen lydkvalitet

På trods af det relativt flade design byder BeoVision 7-55 på en fantastisk lydkvalitet. Den matchende stereohøjttaler BeoLab 7-6 har Active Loudspeaker Technology (ALT) og indeholder 6 stk. 125 watt ICEpower forstærkere i et trevejs basreflekssystem. Højttaleren er udstyret med termiske beskyttelseskredse og Adaptive Bass Linearisation (ABL), hvilket sikrer en ensartet ydelse uden risiko for forvrængning selv ved en meget høj lydstyrke.

Bang & Olufsen BeoVision 7
Bang & Olufsen BeoVision 7-55

Hvis du hellere vil have en skræddersyet surround sound-opstilling, er den perfekte løsning den dedikerede centerkanalhøjttaler BeoLab 7-4, der er baseret på Bang & Olufsens Acoustic Lens Technology (ALT). Uanset, hvilken løsning du vælger, giver BeoVision 7-55 den bedste lydoplevelse i alle situationer.

BeoVision 7-55
BeoVision 7-55

Hjertet i det intelligente hjem

BeoVision 7-55 er hjertet i det intelligente hjem, da der er rig mulighed for at kombinere lyd- og billedoplevelser med hjemmets øvrige home automation-systemer. Home automation bliver mere og mere interessant for flere af Bang & Olufsens kunder, og de avancerede brugerflader gør det i dag muligt at betjene hele hjemmets AV- og home automation-udstyr med én og samme fjernbetjening: Beo5. Prisen er 120.000 kroner ekskl. stand men inkl. Blu-Ray, BeoLab 7-6 højttaler, DVB-HD og Beo5 fjernbetjening. - B&Os pressemeddelelse, red FlatpanelsDK modtager BeoVision 7-55 til en test i næste uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for direkte besked når testen er online

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |