Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFladskærme til det nye digitale signal - FlatpanelsDK

Fladskærme til det nye digitale signal

01 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

Vores store HDTV tema ruller! Vi bringer nyheder, anmeldelser og artikler og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV og digitalt Tv på det danske marked. Følg vores store HDTV og Digitalt Tv Tema her

Mangler du stadig at gøre dig klar til det nye digitale signal, som åbner den 1. november? FlatpanelsDK hjælper dig på vej her med forslag til fladskærme, der er klar.

Den digitale overgang

Hvis du bliver berørt af den digitale overgang natten mellem d. 31. oktober og 1. november, så skal du enten anskaffe dig en digital modtagerboks eller en fladskærm med indbygget digitaltuner.

Hvad enten denne er indbygget i fladskærmen eller står som en separat boks, skal du sikre dig, at den er af typen DVB-T og at den understøtter mpeg4 formatet.

Vælger du en ekstern boks får du typisk en ekstra fjernbetjening til boksen. Vælger du løsningen med en fladskærms med indbygget digitaltuner, kan du styre alle dine kanaler fra fladskærmens fjernbetjening.

Husk også, at det ikke kun nødvendigvis er dit Tv i hjemmet, som berøres. I dag modtager mange sommerhuse eller Tv i campingvogne deres signal vha. antenne.


Anbefalinger

FlatpanelsDK har længe haft en liste med anbefalede Tv, der er baseret på de anmeldelser der udføres her på siden og branchens generelle tilbagemeldinger. På listen findes også masser af Tv, som er klar til den digitale overgang

Find hele listen med anbefalinger af Tv her

Læs desuden meget mere om HDTV i vores store HDTV og Digitalt Tv Tema

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |