Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee gør digitalt Tv frit - FlatpanelsDK

YouSee gør digitalt Tv frit

28 Oct 2009 | Rasmus Larsen |

Vores store HDTV tema ruller! Vi bringer nyheder, anmeldelser og artikler og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV og digitalt Tv på det danske marked. Følg vores store HDTV og Digitalt Tv Tema her

Det skal være nemmere at se digitalt Tv siger YouSee og YouSee meldte sig derfor tidligere på året ind i kampen om digitalt Tv med fri adgang til de digitale kanaler på YouSees Tv-net. Således kan alle YouSee kunder se digitalt Tv forudsat de har en fladskærm med den rigtige digitale tuner.

Selv om det blot er forbrugere med antenne på taget eller stueantenne, som bliver berørt af den digitale over, så er der også mulighed for digitalt tv på kabel-tv hos YouSee. Vi kigger nærmere på, hvad det helt præcist betyder i denne artikel.

Det kræver blot en digital tuner

Hidtil har kryptering af signalerne gjort det nødvendigt at leje et program-kort for at se kanalerne digitalt. Fremover vil eneste forudsætning være, at man har en fladskærm med indbygget digitalmodtager af typen DVB-C med mpeg4. En DVB-C tuner bruges til kabel-tv, men kan dog ikke bruges til det nye digitale signal over antennenettet, hvor man skal bruge en DVB-T tuner – og det gælder også vice versa.

You need the latest flash-plugin to view this page. Download here


Hidtil har du skulle bruge et programkort fra YouSee. Nu kan du blot nøjes med en digital DVB-C tuner i Tv'et.

- "YouSee har udbudt digitalt tv i snart ti år, og vores erfaring er, at mange kunder oplever kravet om kort og boks som besværligt og irriterende. Nu gør vi det nemt, så vores kunder får deres tv-kanaler i både digital og analog kvalitet uden bøvl og uden, det koster ekstra," siger adm. direktør Niels Breining, YouSee.

Hvilke kanaler du får adgang til i digital kvalitet som YouSee kunde, afhænger af om du har grund, mellem eller fuldpakken hos YouSee.

Fakta

  • Fra den 15. september ophørte krypteringen af det digitale signal i YouSee's Grund-, Mellem- og Fuldpakke. Dermed kan kunderne modtage kanalerne i de enkelte pakker i både digital og analog kvalitet uden krav om kort eller boks.
  • For at kunne se digitalt tv skal man have et tv med digital modtager af typen DVB-C (og mpeg4 til HDTV) eller en digital boks.
  • I forbindelse med lukning af det analoge sendenet den 1. november har YouSee besluttet at tilbyde gratis oprettelse og gratis abonnement på Grund-, Mellem- eller Fuldpakken resten af året for nye kunder. Tilbuddet gælder frem til den 1. november.
  • YouSees tilbud gælder ikke nødvendigvis alle antenneforeninger. Kontakt din egen antenneforening for at høre nærmere.

    Priser og mere information

    For priser og mere information om YouSee digitale tilbud henviser vi til www.yousee.dk

    Digitalt Tv og HDTV

    Vil du vide mere om digitalt Tv og HDTV, så følg med i vores store HDTV og Digitalt Tv Tema, som kører i øjeblikket.

  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

    28 Mar 2024 |

    Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

    28 Mar 2024 |

    Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

    28 Mar 2024 |

    Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

    28 Mar 2024 |

    Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

    27 Mar 2024 |

    Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

    27 Mar 2024 |