Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-sonyxel1.jpg"></div>Første OLED skærm modtaget til test - FlatpanelsDK Første OLED skærm modtaget til test">

Første OLED skærm modtaget til test

15 Apr 2009 | Rasmus Larsen |

Vi har modtaget det første OLED-TV på markedet til en dybdegående test. Det er modellen XEL-1 fra Sony, hvor man lover imponerende billedkvalitet med bl.a. meget dyb sort, perfekte betragtnngsvinkler og en responstid på under 0,001 ms. Anmeldelsen kommer online snarest.

Sony XEL-1 er det første OLED-TV på markedet. Men på trods af sin beskedne størrelse på blot 11 tommer, er skærmen et imponerende stykke elektronik.

Sony XEL-1 OLED
Sony XEL-1 OLED


Vi har netop modtaget XEL-1 og således det første OLED panel på markedet til en dybdegående test. Vi går naturligvis ind og måler på skærmen, både mht. gengivelse af farver, sortniveau og kontrast, men vurderer også OLED teknologien – som ligner arvtageren for LCD og plasma – ud fra en generel og fremtidsmæssig vurdering.

Sony XEL-1 OLED
Sony XEL-1 OLED


Teaser

Indledende må jeg sige, at jeg allerede er dybt fascineret. Produktets slanke profil giver streetrespekt, men billedkvaliteten er også utrolig. Uden at have vurderet særlig dybdegående på nogen måde, ser gengivelsen af sort ud til at være meget dyb, og betragtningsvinklerne er mere eller mindre perfekte. Herunder et lille teaser billede:

Sony XEL-1 OLED
Sony XEL-1 OLED


Men er OLED virkelig god nok til at tage over for LCD og plasma? Og hvordan klarer det første produkt på markedet sig mod teknologier, der har været i spil i efterhånden mange år? Læs meget mere i vores anmeldelse, som kommer online snart.
Tjek ind løbende eller meld dig til vores nyhedsbrev og få direkte besked, når anmeldelsen er online.

Mere information

Læs mere om Sony XEL-1 her: Fremtidens OLED-tv kommer til Danmark

Læs også mere om OLED generelt: Panelteknologier - OLED

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |